Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

M. Brouwer - Zandbergen

Onze contactpersoon bij Meride, dhr. Brinkman is zeer betrokken, correct, meedenkend. Heeft alles zeer goed geregeld. Ook hij werd, door corona gedwongen om de zaken anders te regelen dan normaal,... Onze contactpersoon bij Meride, dhr. Brinkman is zeer betrokken, correct, meedenkend. Heeft alles zeer goed geregeld. Ook hij werd, door corona gedwongen om de zaken anders te regelen dan normaal, maar hij heeft het vakkunding en netjes opgepakt.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Niet bij Meride, maar wel bij de Alg. Begraafplaats in Almere. Dat er geen live-verbinding mogelijk was, vonden wij teleurstellend, zeker een grote stad als Almere.

Rita Smit

Ik werd zeer goed geholpen en geadviseerd door de uitvaartverzorgster, ze was er altijd voor mij, super

Bos

Vriendelijk
Duidelijk
Meelevend

P. Zilli

Positieve ervaring

Diana der Kinderen

Een hele mooie uitvaart gehad, met goede begeleiding via Angelique Hesseling namens Meride. Persoonlijke aandacht, meedenken en zelfs nazorg.

Jacobs

Alles goed geregeld

Miek Asselman

Majette de Lange

Fijne persoonlijke hulp bij de organisatie van de crematie. Gaf ook aan als iets beter kon en leiding als we twijfelden

Roos

Geweldig!

Monique Witteveen van den Brandt

Fijne ervaring in een hele moeilijke periode.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee Joop was een ontzettend fijn en empathische persoon.
Enorm gewaardeerd.