Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Paul van Dijk

Zeer goed,warm, hartelijk en service gericht

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee alles is goed verlopen

Ankie van Deelen

Onze ervaring met meride is uitstekend bevallen, we kijken terug op een mooi afscheid.

Carmen Post

Het was een prima ervaring. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht.

Nee. Geen idee.

Jolanda kok

Ik werd goed begeleid en de uitvaart was goed geregeld.
Het was een mooie afscheid.
Ik ben heel tevreden met alles.

Ik dank u en me zonen
Voor alles en hoe alles goed is...
Ik werd goed begeleid en de uitvaart was goed geregeld.
Het was een mooie afscheid.
Ik ben heel tevreden met alles.

Ik dank u en me zonen
Voor alles en hoe alles goed is geregeld.

Vriendelijke groet

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Alleen bij Bilthoven wat we geregeld hadden was dat de kist na beneden zou gaan op het laatst .
Dat was voor ons een mooi gedachten geweest maar kwamen op het laatst erachter dat dat niet kon....
Wat jammer een beetje was dat ze ons dat niet eerder had laten weten waardoor ons kon voor bereiden erop.
Maar dat is opgelost om het anders te doen..

joop

Geweldig

klap

Zeer goed

C.Docter

Onpersoonlijke benadering. geen tijd voor mij genomen. geen structuur. verzorger heeft niet geluisterd. niet invoelend. geen positieve bejegening voor een moeder die haar kind heeft verloren. Ik... Onpersoonlijke benadering. geen tijd voor mij genomen. geen structuur. verzorger heeft niet geluisterd. niet invoelend. geen positieve bejegening voor een moeder die haar kind heeft verloren. Ik voelde me erg alleen staan.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

structuur, tijd, luisterend oor. iemand die ontzorgt. allemaal gemist.

Reactie Meride:

Geachte mevrouw Docter,
Geachte mevrouw Docter,
Vorige week heb ik telefonisch contact met u gehad. In dit gesprek gaf u aan hoe moeilijk het voor u was als moeder, om op deze manier de uitvaart van uw dochter te moeten regelen. Het is volkomen begrijpelijk dat u dit zo ervaart en wij hadden dit ook graag anders gezien. Door de strenge regelwetgeving rondom het Corona virus (opgelegd vanuit de Rijksoverheid) zijn ook wij gebonden aan deze regels in de uitvaartbranche. Hoe pijnlijk dit is in dagen van rouw, delen wij met u. Onze uitvaartverzorger en de medewerkers van het crematorium hebben er echter alles aan gedaan om u te ondersteunen met de middelen die aanwezig waren. Het spijt mij dan ook om daags na ons fijne gesprek te moeten lezen dat u blijft bij uw mening van onpersoonlijke benadering. Meride uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke begeleiding en zorgvuldigheid in het verzorgen van uitvaarten. Ik wens u nogmaals heel veel sterkte toe.

ton van Alten

Zeer positief ik geef het een 9. de sterren begrijp ik niet ik geef liever en cijfer 9 plus. Heb ik al gedaan weet niet het resultaat

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

nee alles verliep naar wenst met een zeer cpl uitvaartverzorger ster

Elly Bakkenes

Na een zeer onverwacht overlijden van mijn neef was ik de aangewezen persoon om zijn uitvaart te regelen.
Uitvaartbegeleidster Vanessa Baloe heeft ons van begin tot eind bijgestaan en ideeën aangereikt.
Het is een heel respectvol en waardig afscheid geworden. Veel complimenten ontvangen.
Bedankt Vanessa Baloe!

Niets gemist.