Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Willem Hoefnagel

Mevrouw Natascha van Zeijl heeft de uitvaart van mijn Vrouw verzorgd
En dat in volle tevredenheid van mij als nabestaande .
Ik heb al aan mijn familie door gegeven dat ze bij mijn...
Mevrouw Natascha van Zeijl heeft de uitvaart van mijn Vrouw verzorgd
En dat in volle tevredenheid van mij als nabestaande .
Ik heb al aan mijn familie door gegeven dat ze bij mijn overlijden naar zeze mevrouw moeten vragen
Ivm de zeer fijne verzorging voor en tijdens de plechtigheid.

Mevr. Dikken

Als je een sobere uitvaart wilt , zit je bij Meride goed.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

De "speech" over de overledene was naar mijn gevoel te kort. Er werd door de uitvaartleider niet genoeg doorgevraagd over zijn leven.

Reactie Meride:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek wat ik met u mocht voeren. Het was fijn om te horen dat u de algemene dienstverlening rondom de uitvaart van uw man positief heeft ervaren en dat u ons attent heeft gemaakt op datgene wat u gemist heeft. Zoals beloofd zullen wij hier intern voldoende aandacht aan besteden.

Michele McBee

Warm, hartelijk en een echte steun in die moeilijke tijd

Hochgemuth v haaren

Heel fijn en heeft goed meedacht om mijn wensen voor mij te regelen

Désirée Zwiers

Toen mijn broer geheel onverwachts overleed koos mijn man voor Meride. Wij hadden geen ervaring met Meride maar het sprak aan. Hij had het gegoogled .
Het telefonisch contact was meteen heel...
Het telefonisch contact was meteen heel vriendelijk en warm en de begravenisonderneemster kon meteen die avond komen. Vanessa was onze begeleidster en we mochten haar meteen. Warm, authentiek, ervaren en was niet bang om een stukje kwetsbaarheid van haarzelf te laten zien. Ze gaf ons hele duidelijke adviezen en keuzes. Omdat je al enorm in je emoties zit is dat heel erg prettig. Ook al wisten we sommige zaken nog niet meteen, zij gaf de tijd en ook heel duidelijk dan moet je dat en dat geregeld hebben. Iedere dag belde ze, zelfs op de feestdagen.
De begravenis zelf was ontzettend goed geregeld. Precies zoals we het hadden gepland. De begeleiding van Vanessa op die dag was top. Ik kan niet anders zeggen dan dat we heel erg tevreden zijn hoe dit waardige afscheid voor mijn broer is gegaan.

Je bent je er terdege van bewust dat de uitvaart voor je geliefden afhangt van het eerste telefoontje die je pleegt met betreffende uitvaartonderneming. Je gaat niet shoppen voor een uitvaartbedrijf. Tenminste onze ervaring is dat je hoofd daar niet naar staat...Vandaar dat het meteen goed moet zijn. En dat was het.. veel dank Vanessa en Meride!!

Nee. Was zeer volledig

Gabrielle de Wolff

Zeer prettig ervaring, goede ondersteuning en begeleiding

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee, dienstverlening was goed!

Anke Joosten en Vera Buunk

We weten niet of dit voor de hele organisatie geldt, maar onze uitvaartbegeleidster Els Hogervorst deed haar werk uitstekend.

Hanneke Schuitema

Voor de tweede keer hebben wij gebruik gemaakt van Meride en zijn zeer tevreden. De laatste keer heeft Sascha van den Brink ons met veel zorg en empathie begeleid. Wij konden haar te allen tijde... Voor de tweede keer hebben wij gebruik gemaakt van Meride en zijn zeer tevreden. De laatste keer heeft Sascha van den Brink ons met veel zorg en empathie begeleid. Wij konden haar te allen tijde bellen als wij vragen hadden. Niets was haar teveel; zij is een echte topper!

Neen

Verboekend

Prima service., rustig en respectvol in benadering.
Duidelijk en een ondersteuning die je nodig hebt met deze moeilijke gebeurtenissen in het leven.

Nvt

'm. Tai tin woei

1e X zoiets zelf moeten doen, is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die... 1e X zoiets zelf moeten doen, is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die het verlies met zich meebracht... Bedankt voor dit alles.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Adressen van de betrokkenen moest zelf gedaan worden, dit bracht nog meer verdriet met zich om onze dierbaren te moeten inlichten. Beter met stickers de namen en adressen copieren en door Meride... Adressen van de betrokkenen moest zelf gedaan worden, dit bracht nog meer verdriet met zich om onze dierbaren te moeten inlichten. Beter met stickers de namen en adressen copieren en door Meride laten regelen