Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?
E. van Zuijlen
Alleen maar positief, professioneel en goed.
Neen.
Jacco de Kraker
"fantastisch", Met Sascha hadden we ons geen beter persoon kunnen wensen. Ze voelde de sfeer in de familie prima aan zonder daarbij haar oog op professionaliteit te verliezen. Mij vader was..."fantastisch", Met Sascha hadden we ons geen beter persoon kunnen wensen. Ze voelde de sfeer in de familie prima aan zonder daarbij haar oog op professionaliteit te verliezen. Mij vader was zeer blij met haar ideeën en wensen, speech en de uiteindelijk DVD. Hoewel een zeer trieste gebeurtenis hebben wij goede herinneringen aan de uitvaart. Dankjewel Sascha!
nee
Vermeeren
Prettig, accuraat
Marcel Nieuwenhuizen
We hebben het contact en de wijze waarop de uitvaart en begeleiding is ingevuld als zeer goed en prettig ervaren.
Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?
Alles naar wens geregeld.
O.D. Wester-Jellema
Vriendelijk en meedenkend
In ons geval niet.
Christien van den Boom
Het paste fantastisch . Wij werden goed aangevoeld. Maar als ik na de crematie daar een dankjewel mail over stuur, krijg ik geen reactie meer terug. Dat is karig
h hakkers
Was goed geregeld en fijne mensen
nee
Ed Borchert
Alles is prima geregeld. Afspraken werden nagekomen. Alle zorg werd uit handen genomen.
P.F. van Brederode namens H. Kuper-Jonker
We zijn uitstekend en respectvol geholpen.