Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

Streefkerk

nee

A. Helwegen Ritzen

Proffesioneel en adequaat.

Ruud Roos

Uiteraard gebrek aan ervaring, maar ik vind uw uitvaartbedrijf eigenlijk perfekt, aan alles is gedacht (en dat is voor ons erg moeilijk in deze trieste tijd) en zeer goed verzorgd. Echt prima !

Tot dusver: NIETS !

G woltjer

Heel goed

Alberta Stracquadaini

mijn moeder had jullie advertentie in de krant gezien en we hebben die nacht nog gebeld Mijn vader is afgelopen December overleden, mijn ouders hadden geen overlijdensverzekering
diezelfde dag nog stond Joop van de Kraak voor de deur
wat een geweldig mens en wat heft hij ons ontzettend geholpen, dingen waar wij niet aan dachten of de kracht niet voor hadden dat regelde Joop
een dikke tien voor meride dus! en vooral voor Joop van de Kraak

vriendelijke groet Alberta Stracquadaini

A. van der Burg

Prima begeleiding , zorgvuldig omgaan met de overledene.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Even overleg over de teksten die de begeleidster uitsprak bij de ceremonie. Het was nu wat veel van hetzelfde

H.J.Gouw

Mijn ervaring is uitstekend.
Mijn ervaring is uitstekend.
Ik heb geen ervaring met andere uitvaartverzorgers , maar de manier waarop wij zijn benaderd en de manier waarop Mevr. Hogervorst alles met ons heeft besproken en geregeld was voor ons uitstekend en kundig.
De afscheidsdienst was heel mooi en vakkundig geregeld, en heeft ons veel rust gegeven.
Verder heeft het gesprek een paar weken later ons volledig tevreden gesteld.
Wij allen hebben de totale uitvaartverzorging als mooi en naar volle tevredenheid ervaren
mevr.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Naar mijn idee hebben wij niet iets gemist van wat wij hadden verwacht

Irene Voskamp

We werden snel en goed ondersteund, door een betrokken en persoonlijke uitvaartmedewerker. Een schat!