Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

R. E. A. Groenendaal

Zeer tevreden over het verzorgen van de uitvaart.
Alles goed en volgens gemaakte afspraken uitgevoerd.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee, alles heel professioneel en met gevoel uitgevoerd.

Conny Schuilenburg- van der Lee

Nadat mijn man plotseling kwam te overlijden, kwam ik 'per ongeluk' in aanraking/contact met Meride/Els Hogervorst. Vanaf het begin tot het einde heb ik alleen maar te maken gehad met lieve en... Nadat mijn man plotseling kwam te overlijden, kwam ik 'per ongeluk' in aanraking/contact met Meride/Els Hogervorst. Vanaf het begin tot het einde heb ik alleen maar te maken gehad met lieve en begripvolle mensen, die respect hadden voor mijn man, voor mij en mijn wensen en ook respect hadden voor mijn verdriet. Niets was te, alles was mogelijk en bespreekbaar. Els en de andere uitvaartverzorgers hebben ervoor gezorgd dat het hele proces tot en met de crematie van mijn man goed is verlopen. Het heeft mij een stukje rust gegeven. Ik heb dan ook (al) direct aangegeven bij Els dat zij voor MIJN uitvaart mag zorgen

nee

Sandra Snoek-Weerd en Greetje Lagerwaard-Weerd

Alles was tot in de puntjes verzorgd. De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem... Alles was tot in de puntjes verzorgd. De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.

Nee.

Koetsier

Keurig, vriendelijk, zeer beschaafd.

Fred Bosch

Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed. Ingrid Leenders was zeer meelevend en hielp ons voortreffelijk bij alle zaken die geregeld moesten worden. Het contact was zeer persoonlijk,... Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed. Ingrid Leenders was zeer meelevend en hielp ons voortreffelijk bij alle zaken die geregeld moesten worden. Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp. Ook het rouwcentrum waar onze Dominique lag opgebaard en de medewerkers die daar aanwezig waren was geweldig. Tenslotte hebben ook zij allermaal bijgedragen aan een mooie uitvaart van Dominique, waarvoor onze dank, dat zullen we nooit vergeten.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee, het was naar onze wensen helemaal compleet. Dus niets op aan te merken.

Professioneel, betrokken, daadkrachtig, goed bereikbaar - we hadden ons geen betere uitvaartverzorging kunnen wensen.

Pieter van Hamburg

Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken .
Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken .
Alleen een van de medewerkers van het crematorium heb zich echt heel onbeschoft gedragen tegenover ons maar ook tegenover de gasten. Zoals gasten tegen houden dat ze niet naar binnen mochten omdat het dan te druk werd en zorgen dat mensen te laat binnen kwamen voor de uitvaart. Dus ik zou graag willen dat ze haar excuses aan bied naar ons persoonlijk. Verder zijn erg tevreden. Vriendenlijke groet,
Pieter van Hamburg

Alles das goed verzorgd

W. Koster

Goede ervaringen

nee

Teuns

Positief met Patricia. Regelmatig contact, denkt mee en prima uitvaart begeleiding op de dag zelf. Positieve reacties ontvangen. Offerte kwam laat. Hierdoor kan je weinig meer aanpassen.

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

vooraf prijslijst met keuzes.