Meride

Indien u een uitvaartbedrijf zou hebben, zou u dan de uitvaartverzorger die u geholpen heeft in dienst nemen?
Hoe waarschijnlijk is het dat u Meride zou aanbevelen aan een bekende?

de brabaner

Alles naar behoren; kundig en ervaren, draagt de moeglijkheden aan, maar laat ruimte genoeg voor eigen invulling

nee

Dirk Leenman

Alles is toy op de puntjes geregeld, de uitvaartverzorgster heeft er alles aan gedaan om alles naar onze wensen te regelen,zij en de rest van jullie medewerkers waar wij mee te maken waren oprecht... Alles is toy op de puntjes geregeld, de uitvaartverzorgster heeft er alles aan gedaan om alles naar onze wensen te regelen,zij en de rest van jullie medewerkers waar wij mee te maken waren oprecht meelevend en respectvol naar ons als familie van de overledene toe, dat was hartverwarmend!

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

nee, alles is perfect geregeld !

Lia Verweij

Vanaf het overlijden van mijn moeder heeft Meride uitvaartverzorging ons aan de hand meegenomen om mijn moeder op gepaste wijze naar de laatste rustplaats te brengen. Niets was te gek. Iedereen kon... Vanaf het overlijden van mijn moeder heeft Meride uitvaartverzorging ons aan de hand meegenomen om mijn moeder op gepaste wijze naar de laatste rustplaats te brengen. Niets was te gek. Iedereen kon haar of zijn bijdrage leveren Alle ideeën waren welkom en werden (indien mogelijk) uitgevoerd. Moet vooral mijn complimenten maken voor de benadering naar de kinderen toe. Deze is zonder meer professioneel geweest. Mijn moeders begrafenis is conform haar wens om deze op een eenvoudige wijze te laten verlopen, op gepaste wijze ingewilligd. Hartelijk dank hiervoor!

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

Nee ik heb niets gemist in het aanbod van producten c.q. diensten

C berends

Dik tevreden

Claudia Polet de Visser

Uitstekende ervaring, netjes en duidelijk en aangepast aan onze wensen.

Niets

Jan Druppers

Bijzonder tevreden over de manier waarop Meride de zorg voor de uitvaart uit handen nam. Met name uitvaartbegeleidster Sonja Koster was een verademing. Ook de locatie van de plechtigheid en de... Bijzonder tevreden over de manier waarop Meride de zorg voor de uitvaart uit handen nam. Met name uitvaartbegeleidster Sonja Koster was een verademing. Ook de locatie van de plechtigheid en de verzorging van de overledene waren perfecte

M. Van der Helm-Steinkoenig

Alles was heel goed geregeld, goede afspraken en alles netjes op tijd.

Neen

A.Wanders

Wij hebben hele goede ervaringen opgedaan met het
betreffende personeel van Meride.
Het betrof mijn vrouw die op 22 april j.l. helaas aan kanker
overleden is.
Met...
Wij hebben hele goede ervaringen opgedaan met het
betreffende personeel van Meride.
Het betrof mijn vrouw die op 22 april j.l. helaas aan kanker
overleden is.
Aart Wanders, 't Abdij 44, 3851LM Ermelo

Bronneberg

Mijn, onze, ervaring is zeer goed te noemen. Een hele professionele, en toch persoonlijke benadering. Een mooie uitvaart dank zij de begeleiding van uw mensen.

Niet dat wij weten

P.a.m.Verkerk.

Alle afspraaken nagekomen .

Heeft u iets gemist in het aanbod van producten/diensten?

neen. alles naar wens verlopen.