Heel leuk team!
Altijd behulpzaam, dus zeker een aanrader.
Reactie Merit Media:
Bedankt voor jullie positieve feedback!
Bedankt voor jullie positieve feedback!
Altijd meedenkend.
Grotere content plaatsen (filmpjes oid) is niet makkelijk voor eindgebruiker
De schermverhouding is anders dan een powerpointverhouding -> geeft scheef beeld, is daar iets aan te doen?
Beste Laetitia, bedankt voor je beoordeling.
We hebben inmiddels al contact met je opgenomen omtrent de schermverhoudingen!
Bedieningsgemak, professionele uitstraling
Een template voor feestdagen, waarop de klant zelf een tekst kan invullen zoals bij template SINTERKLAAS3
Beste Petra,
Hartstikke bedankt voor de positieve beoordeling!
Wij zullen contact met je opnemen omtrent de template voor de feestdagen.
enthousiast personeel, helpen met de Engelse templates die ik vaak nodig heb.
nieuwe templates, na een aantal jaar worden sommige wat saai
Beste Ellen, dank voor je positieve beoordeling. Een dezer dagen nemen we contact met je op om te spreken over onze templates en jullie wensen hieromtrent.
Beste Paula, dank voor je mooie beoordeling en tijd!
Pro actieve houding, alhoewel dit in het begin vreemd over kwam.
Op voorhand vertellen dat jullie meekijken in de content. Nu hadden we een heel groot "Big brother is watching you" gevoel, maar uiteindelijk werkt het wel goed.
Beste Danielle, dank voor je tijd om ons te beoordelen en de hoge score. We zijn blij dat onze dagelijkse 'bemoeizucht' in de praktijk goed uitpakt. Wel willen alleen maar dat JULLIE boodschap het...
Beste José, dank voor je positieve beoordeling. Als JIJ zegt dat we 'klantvriendelijk' zijn, dan zegt dat heel wat!
Bedankt Kirsten, voor je tijd en sympathieke beoordeling. We blijven graag met jullie meedenken.
Merit Media denkt mee, draagt goede oplossingen aan en doet wat ze beloven!
Serge, we lopen al dagen met een grote glimlach rond. Dank voor je fantastische beoordeling.
Kennis van zaken en "goed is niet goed genoeg".
Wauw! Wat een positieve beoordeling. Dank, Pierre!