Tiesto

Prima ondersteuning bij keuze van de gepaste glazen. Snelle levering ondanks dat de glazen besteld moesten worden.

Supergoede communicatie.
Overzichtelijke website .
Snelle levering.

Prima, ik kon eenvoudig vinden waar ik specifiek naar op zoek was.

Franc

Duidelijke website, goede prijzen. En voor zover ik zo kon vinden één van de weinigen hier in Nederland waar je Maui Jim onderdelen kunt kopen.

Chris

Netjes geleverd, bestelling word goed gecontroleerd, vriendelijk personeel.

Checken van de bestelling

Ilonca Kuijpers

Top de glazen passen perfect

Helaas werd er steeds gevragen naar de foto’s van de Bril terwijl dat ze erbij zaten bij de mail

Sako Liewes

Ik kreeg een prijs voor Rayban glazen opgegeven. Deed de bestelling, maar kreeg snel te horen dat ik gepolariseerde glazen voor mijn bril moest hebben, waarmee de glazen €20,- hoger in prijs... Ik kreeg een prijs voor Rayban glazen opgegeven. Deed de bestelling, maar kreeg snel te horen dat ik gepolariseerde glazen voor mijn bril moest hebben, waarmee de glazen €20,- hoger in prijs werden. Ik kon de bestelling desgewenst intrekken. Ik vond die keuze prima. Besloot de bestelling door te zetten. Verder hanteert men klaarblijkelijk vaste prijzen voor de werkzaamheden. Valt voor glazen in zetten misschien hoog uit. Al met al is €89,- best hoog voor 1 kapot glas.

Zeer vriendelijke medewerksters die adequaat reageren.

Bestelling van glazen en deze in laten zetten moesten afzonderlijk besteld worden. Dat was mij onduidelijk zodat ik hierover telefonisch contact zocht. Daarna was het duidelijk.

Ron

Prima ervaring mee wat ze beloven op de website zijn ze bij mijzelf nagekomen.

Doen wat ze beloven

Ard van Luijk

Prima service ,zondagavond besteld,en vrijdag in huis !

Overzichtelijke site ,kreeg al snel een mailtje dat de bril in Italië besteld was ,en was met 5 werkdagen in huis !

Uitstekende service, bellen direct bij evt vragen of voorraad situatie.

Junior rayban besteld. Deze zou geleverd worden met een etui, lenzen spray en microvezeldoekje, echter zaten deze er alledrie niet bij. Na een mailtje hierover werd de lenzenspray en het doekje... Junior rayban besteld. Deze zou geleverd worden met een etui, lenzen spray en microvezeldoekje, echter zaten deze er alledrie niet bij. Na een mailtje hierover werd de lenzenspray en het doekje alsnog heel snel geleverd maar we hebben nog steeds geen etui, ondanks dat we nog een mail hierover gestuurd hebben. Geen antwoord op gehad.

Daadwerkelijk leveren wat jullie beweren te gaan leveren op de website