Bert Horstman

Snelle levering, en netjes verpakt. Gemakkelijk om te bestellen.

Je kunt in kolom opmerkingen het merk en de uitvoering aangeven zodat je altijd het goede product krijgt.

Nee. Doorgaan zo.

Goede ervaring

Werd teruggebeld ivm foutieve omschrijving.

Het was wel wat zoeken. Ik bestelde een deel van een bril (herstelling) en uiteindelijk moest ik enkele specificaties in de opmerkingenbalk opgeven.

Veel brillen!

Kan het goedkoper?

Eline Stadhouders

Bij vragen kreeg je binnen 24 uur een email terug, heel fijn!

Priscilla H.

Erg positief! Persoonlijke en snelle benadering vanuit het bedrijf over de levering en keuze voor brilpootjes.

Persoonlijke benadering, inzichtelijke informatie, snelle levering. Meedenken vanuit de medewerkers.

Op de website duidelijker kunnen aangeven wat voor briltype en pootjes de klant wilt hebben.

Nette service

Scherp geprijsd

Vervangde onderdeel nummers moet je zelf aangeven. Zou makkelijker zijn als het op de website te selecteren is.

Zeer fijne en snelle service. Meteen na het bestellen werd ik gebeld voor aanvullende vragen, zodat er snel bij de leverancier besteld kon worden.

Zeer goede ervaring , goede beschrijving van de gekochte onderdelen en de levering was binnen de gestelde tijd.

Goede en duidelijke informatie.

Danny Janssens

Daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen maar de zonnebril is nog niet geleverd. Postnl . heeft zich twee maal aangeboden nadien zou ik de bril kunnen afhalen maar, ondanks contact met postnl.,... Daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen maar de zonnebril is nog niet geleverd. Postnl . heeft zich twee maal aangeboden nadien zou ik de bril kunnen afhalen maar, ondanks contact met postnl., heb ik nog geen locatie doorgekregen. De track en trace code wordt ook niet herkend.

Grote keuze

Geen opmerkingen

Rob van Leuveren

Ik had een paar oortips besteld voor mijn zonnebril. Type bril was niet meer bekend maar zij hebben alle moeite gedaan om voor de vervanging te zorgen. Middels telefonisch contact en mail is dat ook... Ik had een paar oortips besteld voor mijn zonnebril. Type bril was niet meer bekend maar zij hebben alle moeite gedaan om voor de vervanging te zorgen. Middels telefonisch contact en mail is dat ook gelukt. TOP SERVICE

Heel veel inzet tonen om de klant te helpen.

Helemaal niks. GA ZO DOOR👍