Ervaring is goed, heb het juiste product geleverd gekregen.

Snelle reactie op mail.

Je moet erop vertrouwen dat je het juiste artikel ook daadwerkelijk krijgt, want moet zelf artikelnummer ingeven, je ziet geen voorbeeld of hebt geen keuze mogelijkheden.
Zal misschien door de...
Zal misschien door de vele mogelijkheden ondoenlijk zijn.
Ik heb voor de zekerheid de vraag vooraf aan bestelling per mail gedaan.

Gebruikt voor het bestellen van nieuwe RayBan glazen voor mijn zonnebril. Zonnebril was in buitenland gekocht maar de glazen bleken na navraag alsnog te bestellen. Besteld en geleverd en inmiddels... Gebruikt voor het bestellen van nieuwe RayBan glazen voor mijn zonnebril. Zonnebril was in buitenland gekocht maar de glazen bleken na navraag alsnog te bestellen. Besteld en geleverd en inmiddels vervangen. Duidelijke en vlotte communicatie en redelijke termijn van levering.

Respons op e-mail

Wellicht de leveringstermijn, maar begrijp de handicap indien het product uit het buitenland moet komen.

Stein

Scherpe prijs, correcte afhandeling.
Levering volgens afspraak.

Ik wilde oa nieuwe glazen bestellen, maar type was niet meer leverbaar. Ik kreeg vrijwel onmiddellijk 2 alternatieven. Zelfs beter dan wat ik voorheen had!

R.Mooren Transport

Zeer goed

Snelle en goede reparatie

Kan niet beter denk ik

Berkers

Ben zeer tevreden..

Duidelijk site en duidelijke informatie over het product

Nee hoor

Super geholpen en meteen de goeie schroefjes
Een leuke mevr die heeft alles netjes uitgelegd en ok via de mail duidelijk

Goede service, snel antwoord op mails, hele goede begeleiding en levering binnen de afgesproken termijn.

Goede service en vriendelijke behulpzame klantenservice.

Esther

Snelle en goede service.

De directe indicatie over de leverdatum, heb ik als erg fijn ervaren.

Een bril afstellen op afstand is lastig. Misschien is dan een samenwerking met een specialist in de buurt handig.