Goed, duidelijke communicatie.
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis / Inbouwvaatwasserstore.nl
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Een 2-fasen inductie kookplaat wordt inderdaad standaard zonder perilex stekker geleverd. Zodoende dat we de perilex aansluitkabel op de...
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. We hebben je gemaild met de vraag welke informatie er precies ontbreekt / waarmee we kunnen helpen. We horen het natuurlijk graag! Klantenservice...