T.J. van der Kraan

25 november inductie kookplaat besteld, 26 november bezorgd door PostNl. Sneller kan haast niet. Ben zeer tevreden met het bedrijf rmen met het product.

Reactie Merken Warenhuis BV:

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Inductiekookplaat.nl

Snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke voorlichting

Slangen

Snelle levering ,duidelijke uitleg

A van de Velde

Zeer goed. Ik had mij aangemeld om een mailtje te ontvangen omdat de inductieplaat tijdelijk niet op voorraad was. Ik kreeg keurig een berichtje dat hij er weer was. Ik heb dit vaak anders... Zeer goed. Ik had mij aangemeld om een mailtje te ontvangen omdat de inductieplaat tijdelijk niet op voorraad was. Ik kreeg keurig een berichtje dat hij er weer was. Ik heb dit vaak anders meegemaakt. Dus zeer tevreden.

Reactie Merken Warenhuis BV:

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat dit alles naar tevredenheid verlopen is. Veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice... Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat dit alles naar tevredenheid verlopen is. Veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Ama

Snelle levering, geen Nederlandse gebruikers handleiding

Reactie Merken Warenhuis BV:

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling, we lezen dat de handleiding ontbreekt deze hebben we zodoende zojuist voor je nabesteld en wordt binnen enkele werkdagen bezorgd. Veel kookplezier... Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling, we lezen dat de handleiding ontbreekt deze hebben we zodoende zojuist voor je nabesteld en wordt binnen enkele werkdagen bezorgd. Veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis / Inductiekookplaatshop.nl

Daam

Alles volgens afspraak

Bosselaar

Het is een goed bedrijf , levert goede spullen . En als er iets is word je goed geholpen!

van den Berg

Goedkoop, vlotte en correcte levering.

E

Prima!