Goede service en mooie prijzen.
Reactie Merken Warenhuis BV:
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. We hebben deze week al even contact gehad en de verpakking klopt inderdaad. Dit is hoe AEG dit in de fabriek verpakt met name ook om de zijkanten...
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe gaskookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis
Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling. Goed dat je dit aan ons laat weten aangezien dit natuurlijk niet de bedoeling is. De chauffeur van het transportbedrijf dient zelf de levering tot...
Beste klant,
We hebben elkaar reeds telefonisch gesproken. Je hebt via onze webshop een 1-fase inductie kookplaat besteld voor een normaal stopcontact. Een installatiebedrijf had je een...