Liesbeth

Snelle levering, dag erop al in huis

Reactie Merken Warenhuis BV:

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel kookplezier toegewenst met je nieuwe inductie kookplaat! Klantenservice Merken Warenhuis

Ik

Super!

Paddenburg

Heel goed

Marina

(Bewerkt)

Nadat we de bestelling hadden geplaats werden we gebeld om te checken of het door ons gekozen apparaat,welke een afwijkende maat had, wel zou passen .Dat daarin werd meegedacht vond ik prettig .Er... Nadat we de bestelling hadden geplaats werden we gebeld om te checken of het door ons gekozen apparaat,welke een afwijkende maat had, wel zou passen .Dat daarin werd meegedacht vond ik prettig .Er was afgesproken dat de vaatwasser de volgende dag zou worden bezorgd.
De volgende dag kwam er echter alleen een lege vrachtwagen langs om de oude vaatwasser op te halen. Na gebeld te hebben kwamen we er achter dat men vergeten was om de nieuwe mee te geven. Omdat we de order bon niet af wilden tekenen voor alleen ophalen is de oude vaatwasser bij ons blijven staan. Die kon dan retour als de nieuwe werd gebracht.
Twee dagen later werd deze alsnog bezorgd. Maar de bezorger wilde toen de oude vaatwasser niet mee retour nemen.
Deze hebben we dus uiteindelijk zelf weg moeten brengen.

Reactie Merken Warenhuis BV:

Beste klant, hartelijk bedankt voor je beoordeling en veel plezier toegewenst met je nieuwe inbouw vaatwasser! Klantenservice Merken Warenhuis

Dennis

Uitstekend