Goede Mephisto-schoenen, voor EUR 20,-- minder dan in een fysieke winkel

Snelle levering. Verkoper zeer correct.

Geen.

Dag mijnheer,
Dank voor het schrijven van een geweldige review! Mooier kan niet. Fijn dat u zeer tevreden bent en weten zeker dat u dat blijft met deze fijne Mephisto schoenen die ook nog eens goedkoper zijn.
Gelukkig weten steeds meer klanten ons te vinden en te waarderen om o.a. betrouwbaarheid, snelheid leveren, gratis verzenden en prijs.
Graag tot een volgende keer.
Team merkschoenen.com

Uitstekende webshop, goed om te onthouden en zeker om weer terug te komen. En niet te vergeten: Goedkoper dan de rest!

Snel en gemakkelijk bereikbaar (o.a. per telefoon). Vriendelijke, eerlijke, vakbekwame en goede service.

Dag,
Zo zouden we graag alle reviews willen zien! Allemaal dikke tienen. Om blij van te worden.
Veel plezier met uw Mephisto schoenen en inderdaad graag tot een volgende bestelling.
team...
team merkschoenen.com

Mijn ervaringen met Merkschoenen is goed.

Is gewoon goed

Nee website is duidelijk en goed bruikbaar

Dag,
Dank voor het schrijven van de mooie review. "Is gewoon goed en website is duidelijk en bruikbaar".
Gewoon het juiste merk kiezen en de maat selecteren zonder wachtwoorden en...
Dag,
Gewoon het juiste merk kiezen en de maat selecteren zonder wachtwoorden en inlog code's. Overzichtelijk dus.
Veel (en lang) plezier met de Ecco schoenen.

Mol

Precies volgens opgave snel geleverd en ook nog tegen een leuke prijs.

Dag,
Mooie review. "Snel geleverd en ook nog tegen een leuke prijs".
We doen wat we beloven. Snel (en gratis) leveren tegen de beste prijs.
Fijn dat u tevreden bent en graag...
Dag,
Mooie review. "Snel geleverd en ook nog tegen een leuke prijs".
We doen wat we beloven. Snel (en gratis) leveren tegen de beste prijs.
Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende bestelling.

daanen trees

Vlugge levering. maar de bestelde schoenen,waren 2 maten te klein, inde winkel hadden ze nog een paar van de oude collectie deze maat 39 hoefde derhalve geen maat 41 te worden.hopelijk kunt dit... Vlugge levering. maar de bestelde schoenen,waren 2 maten te klein, inde winkel hadden ze nog een paar van de oude collectie deze maat 39 hoefde derhalve geen maat 41 te worden.hopelijk kunt dit in het vervolg voor zijnen hoef ik niet naar een ander merk over te gaan.

dit is een heel sterk punt,om niet al uw klanten kwijt te raken.

maten aanpassen aan de normale Europese maten.

Dag mevrouw,
Dag mevrouw,
Dank voor uw review. After sales, goed. Klantvriendelijkheid, uitstekend. Snelheid levering, zeer goed. Info over verloop order, goed. Reactiesnelheid, goed. Bestelgemak, uitstekend. Informatie op website niet goed.... Dat komt omdat (alle) merken af en toe (leest)vormen/modellen/zolen aanpassen. Omdat u inlegzolen heeft, paste het "oude" model van Wolky u beter, helaas blijft dit een wat lastiger verhaal om dit aan te geven. Wolky gebruikt als fabrikant juist altijd Europese maten. Wel fijn dat u dat u verder dus heel tevreden bent.

Rinus

Komen afspraken goed na

Dag mijnheer,
Dank voor uw review. "Komen afspraken na"....
Dag mijnheer,
Dank voor uw review. "Komen afspraken na"....
Als je afspraken maakt moet je ze ook nakomen. Snel leveren tegen de beste prijs. Graag tot een volgende bestelling en veel plezier met de Ecco schoenen.
Team merkschoenen.com

Zeer vriendelijk en makkelijk toegankelijk

Goed prijs en snelle levering

Dag mijnheer,
Dank voor uw mooie review. Goede prijs en snelle levering.
Daar doen we het voor. Merkschoenen voor een goede prijs, snel en gratis in huis.
Fijn dat u tevreden bent en...
Dag mijnheer,
Dank voor uw mooie review. Goede prijs en snelle levering.
Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende bestelling.
Team merkschoenen.com

Goed assortiment en concurrende prijs, eindelijk de schoenen gevonden voor de prijs die ik er voor uit wilde geven.

Mooie review!
Goed assortiment en prijs. Fijn dat u tevreden bent en graag tot een volgende bestelling.

Snel, korrekt, prima kwaliteit

Dag mijnheer,
Dank voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling.

Gerhard Oostindië

Geen enkel probleem, alles volgens afspraak snel geleverd!

Goede prijs en collectie

Moet ik nog bedenken

Dag mijnheer Oostindië,
Dag mijnheer Oostindië,
Dank voor uw review. Mooi om te lezen dat u (weer) erg tevreden bent. "Alles volgens afspraak snel geleverd". We doen er alles aan om snel de gekochte producten te leveren. Bijna altijd de volgende werkdag in huis. Graag tot een volgende aankoop.