Informatie over metaalsoorten op metaalcenter.nl
Info over Levering order

Overzichtelijke website

stipte levering op zelf gekozen tijdstip!

Dekker vlaggen

Duidelijke website en snel netjes geleverd.

snel en duidelijk

Aardige mijnheer die de bestelling kwam leveren

snelle service
netjes bellen bij het afleveren en op tijd

Wim Terwint

Ik had 14 aluminium u-profielen besteld voor tuinschutting te maken, de helft was beschadigd, deukjes en krassen zaten in de profielen, ik heb ze niet terug gestuurd omdat ik niet meer kon wachten... Ik had 14 aluminium u-profielen besteld voor tuinschutting te maken, de helft was beschadigd, deukjes en krassen zaten in de profielen, ik heb ze niet terug gestuurd omdat ik niet meer kon wachten voor nieuwe profielen. En voor buiten valt het allemaal niet zo op, voor binnen afwerking of werkstuk was het niet acceptabel.

Snelle levering en gunstige prijs.

Snel geleverd, goed gezaagd en prima verpakt

Ik had een rvs plaat nodig en heb samen met een medewerker kunnen overleggen welk type dit precies zou moeten zijn voor ik tot bestellen overging.

Goede klantenservice

Maarten

Prachtig verpakt en zeer correct geleverd.

Verpakking

Het was niet goed verpakt. De aluminium plaat was op 2 hoeken beschadigd. De hoeken waten omgekruld en heel scherp. Aan de verpakking zelf was niets te zien, het lijkt alsof het in de fabriek zelf... Het was niet goed verpakt. De aluminium plaat was op 2 hoeken beschadigd. De hoeken waten omgekruld en heel scherp. Aan de verpakking zelf was niets te zien, het lijkt alsof het in de fabriek zelf al fout ging.

Snel

Strak

2stukken hoeklijn van 120mm lang besteld, ze waren echter beide een paar mm korter. Verder goed verpakt en snel geleverd, de maatvoering van het zagen moet wel nauwkeuriger worden.

Snelle levering, goed verpakt, ruim assortiment