Informatie over metaalsoorten op metaalcenter.nl
Info over Levering order

Heel goed, zelf vroeger geleverd dan normaal aangeduid

goede prijs, snelle levering

Heldere site, gemakkelijk bestellen, snel geleverd, goede artikelen

precisiewerk

Duidelijke website en snelle levering.

Alles is op maat te bestellen, en je kunt bij het bestellen aangeven wanneer je het op wilt halen.

Hofstede

Makkelijk te bestellen en te betalen, nette en snelle levering! Top!

Zie bovenstaand

delfinix

Geweldige zaak, bij binnenkomst kreeg ik direct koffie en gebak! dat is een meevaller. Even later de order opgehaald vanuit
het magazijn.
Wat groot is het daar, zover dat je het einde...
het magazijn.
Wat groot is het daar, zover dat je het einde niet kunt zien.
Gelukkig kwam daar snel een medewerker op mij af die de bestelde goederen vakkundig in de auto plaatste.
Met een goede indruk reed ik weer op huis aan.

Jazeker, de bestelde producten waren mooi verpakt, het leek wel een cadeautje. Verder is iedereen zeer vriendelijk.

w mastop

Goed benaderbaar en snelle levering

Afhandeling

Ton de Vormer

Duidelijke uitleg van de verschillende materialen op de website, waardoor ik gemakkelijk zelf een keuze kon maken. Ook het bestelproces ging gemakkelijk en de levering was snel en correct.

Duidelijke website, snelle levering

Van Snick Patrick

Als metaalbewerker heb ik ervaring in deze sector, toch zou ik U een minpunt willen meedelen dat mijn profielbuis iets afweek uit haar center ,Ok niet erg maar als dit aankomt op millimeterwerk is... Als metaalbewerker heb ik ervaring in deze sector, toch zou ik U een minpunt willen meedelen dat mijn profielbuis iets afweek uit haar center ,Ok niet erg maar als dit aankomt op millimeterwerk is dit een probleem.
Dus mijn conclusie, Levering zorgvuldig laten gebeuren en voorzichtigheid of klemmen tussen andere goederen 'niet' aan te raden, verder heb ik het kunnen oplossen omdat dit dient als lichtophangsysteem.

Prima service

snel geleverd