Informatie over metaalsoorten op metaalcenter.nl
Info over Levering order

H. Schmitter

Prima, snel en goed op maat. De eerste levering helemaal top, de plaat was prima verpakt. De tweede levering was helaas minder verpakt. 3 kleinere platen in bubbeltjes plastic met daarom heen... Prima, snel en goed op maat. De eerste levering helemaal top, de plaat was prima verpakt. De tweede levering was helaas minder verpakt. 3 kleinere platen in bubbeltjes plastic met daarom heen golfkarton. Helaas zijn de platen zo scherp dat deze door de verpakking heen snijden. Gelukkig waren er geen beschadigingen. Maar overall snel en goede service!

Als klant krijg je de juiste info, snelle levering

Reactie Metaalcenter.nl:

Bedankt voor uw review. Wij spelen uw bevindingen omtrent de 2e levering door naar onze expeditie.

Op de ophaaldag besteld, twee uur laten opgehaald, lag netjes klaar en heel blij dat ze de goede buis hadden, deze was nergens anders te vinden op korte termijn. deze zaak is gelijk een van mijn... Op de ophaaldag besteld, twee uur laten opgehaald, lag netjes klaar en heel blij dat ze de goede buis hadden, deze was nergens anders te vinden op korte termijn. deze zaak is gelijk een van mijn favorieten leveranciers

op de ophaaldag besteld, twee uur laten opgehaald, lag netjes klaar en heel blij dat ze de goede buis hadden, deze was nergens anders te vinden op korte termijn. deze zaak is gelijk een van mijn... op de ophaaldag besteld, twee uur laten opgehaald, lag netjes klaar en heel blij dat ze de goede buis hadden, deze was nergens anders te vinden op korte termijn. deze zaak is gelijk een van mijn favorieten leveranciers

Prima service, snel en correct. Wellicht wat prijzig.

Snel, geen gedoe

Uurwerkatelier A.F. Dekker

(Bewerkt)

Wordt zeer snel gewerkt, werd netjes op de hoogte gehouden. De stalen plaat is een uitstekend product dat zeer snel en in uitstekende staat werd geleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ik... Wordt zeer snel gewerkt, werd netjes op de hoogte gehouden. De stalen plaat is een uitstekend product dat zeer snel en in uitstekende staat werd geleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ik kan het iedereen aanbevelen!

Wordt zeer snel gewerkt, werd netjes op de hoogte gehouden. Uitstekend product, uitstekende service!

Jeanie Reichardt

Super service! Ik had een fout gemaakt bij de bestelling en ze hebben de juiste maat meteen kosteloos opgestuurd. Mijn hartelijk dank daarvoor!

Goede service

Als particulier stalen profiel gekocht, snel geregeld op site, afhandeling ter plekke rommelig.

snelle afhandling order

Reactie Metaalcenter.nl:

Bedankt voor uw review en uw tips. Wij gaan hier zeker naar kijken.
Bedankt voor uw review en uw tips. Wij gaan hier zeker naar kijken.
Met betrekking tot uw opmerking over het ter beschikking stellen van een ijzerzaag: Wij bieden op onze website de mogelijkheid om elk profiel op maat te laten zagen. Dat is juist een van onze sterke punten. Hiervoor hebben wij diverse professionele zaagmachines staan. Indien een klant besluit om hier geen gebruik van te maken (en alleen een standaard handelslengte van 6 meter besteld, wellicht om de zaagkosten uit te sparen), dan is hij uiteraard vrij om eventueel zelf een ijzerzaag mee te nemen. Vanuit het oogpunt van veiligheid en aansprakelijkheid hebben wij geen (ijzer)zagen "te leen". Ik hoop dat u begrip hiervoor heeft en dat ik e.e.a. heb verduidelijkt. Met vriendelijke groet, Metaalcenter.nl

Ferry

Snel,goede prijzen en goede producten.

Duidelijke website en correcte levering

L. Xhofleer

Mijn ervaring met Metaalcenter.nl is buitengewoon goed. Dankzij de goede service van Metaalcenter en met name van Danny, die zeer klantvriendelijk is en aanvoelt wat een klant wil. Mijn bestelling... Mijn ervaring met Metaalcenter.nl is buitengewoon goed. Dankzij de goede service van Metaalcenter en met name van Danny, die zeer klantvriendelijk is en aanvoelt wat een klant wil. Mijn bestelling van slecht € 50,00 werd met zorg geleverd alsof het een bestelling was van weet ik niet hoeveel geld. En zo hoort het ook. Ik kan iedereen die metalen nodig heeft met een gerust hart verwijzen naar Metaalcenter. Bedankt.

Servicegericht en denken in belang van de klant. Doen wat ze beloven. Goede prijs en correcte snelle levering.

J.M. Krikken

Had snel aluminium hoeklijn nodig. Metaalcenter kon dit volgens de website leveren. En daar besteld. Zeer positieve ervaring alles snel, goed verpakt, geleverd

Snelle levering en zeer goed verpakt. materiaal heeft geen mogelijkheid om te knikken of te buigen.
Kortom. Zeer positieve ervaring

Dienstverlening Lanting, Gieten

1e order, tot dus ver goed. gekregen wat ik besteld had. dus geen klachten.

Snelle levering met duidelijke prijzen.

Reactie Metaalcenter.nl:

Bedankt voor uw review. Op aanvraag (via e-mail) kunnen wij ook zetwerk en (laser)snijwerk verzorgen. Wij zien uw eventuele aanvragen hieromtrent graag tegemoet. Met vr. gr. Metaalcenter.nl