Jan-Wim Verhoeff

Eerste ervaring is goed bevallen

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling ging zeer vlot, het is duidelijk wat nodig is voor de wand. Folie (damdicht/dampopen) was echter niet te vinden. Uiteindelijk werden verkeerde profielen opgestuurd (te kort). Dit werd na... Bestelling ging zeer vlot, het is duidelijk wat nodig is voor de wand. Folie (damdicht/dampopen) was echter niet te vinden. Uiteindelijk werden verkeerde profielen opgestuurd (te kort). Dit werd na telefonisch contact goed opgelost. De beloofde credit is echter nog niet ontvangen.

Ook folie aanbieden als optie

Dampopen en dampdich folie

Mark

Prima geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Besteld en binnen een paar dagen af hehaald bij een bouwcentrum in mijn omgeving. Prima dus.

Hengst B.

Bestelling via de website ging probleemloos. Levering volgens afspraak, helaas ontbreken twee montage pakketten van de kozijnen waardoor de klus stil ligt.

snel en duidelijk

zorg dat indien de site aangeeft "op voorraad" dat dit bij de levering ook klopt.

Welke informatie heeft u NIET gevonden op deze website?

inbouwmaten bruto of netto van de betreffende kozijnen

Harry

Er ging nogal wat fout met mijn bestelling. Er waren 2 profielen te weinig geleverd, de rol gaasband is niet aangekomen, ik moest 3 pallets betalen, terwijl alles op 1 pallet werd geleverd, men had... Er ging nogal wat fout met mijn bestelling. Er waren 2 profielen te weinig geleverd, de rol gaasband is niet aangekomen, ik moest 3 pallets betalen, terwijl alles op 1 pallet werd geleverd, men had me verteld dat pallets direct aan de chauffeur mee terug konden worden gegeven, maar die wist hier niks van.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze gaan alles oplossen d.m.v. een creditnota.

Doe het in 1 keer goed.

Chang

Goede klantenservice die meedenkt en levering perfect op tijd.

Onder kleinmateriaal ook alle (klein)gereedschap beschikbaar maken benodigd voor afwerken van wanden. Bijv. Spackmes of bolle spaan.

Wim Janssen

Uitstekende levering

top

nee

?

Emiel

Wil Jolanda bedanken voor de goede hulp dankzij haar had ik mijn hele bestelling in een keer !

Anders Boyd

Erg goed. Er was een probleem met aflevering. Ze hebben het meteen opgelost.

Ronald Ariës

Ongeïnteresseerd, bellen niet terug

Beschrijf hier uw ervaring

Er wordt beweerd dat de verzendkosten de laagste zijn. De pallet kost €10, dus uiteindelijk even duur!

Laat de samenstellen synchroon lopen met de video! Bijgeleverde foamband is te smal, pas dit aan bij breedte van profielen! Gipsplaatschroeven gaan niet door msh profiel en heeeel moeilijk door msv... Laat de samenstellen synchroon lopen met de video! Bijgeleverde foamband is te smal, pas dit aan bij breedte van profielen! Gipsplaatschroeven gaan niet door msh profiel en heeeel moeilijk door msv profiel! Waarom geen zelfborende schroeven geadviseerd?

Reactie Metalstudwand.com:

Hoewel wij alleen met professionele materialen werken, vinden wij het jammer dat uw ervaring met ons en onze producten een onvoldoende heeft gescoord.

Ron de Wit

Top