Harry

Als "leek" kreeg ik prima informatie bij de helpdesk, hierdoor de bestelling iets aangepast waardoor het eindresultaat prima is geworden. Snelle levering en prima service

V Cleijnen

Negatief over vaagheid en produkt doos kapot

Adressen van afhaaladressen op site openbaar maken

Adressen van afhaaladressen op site openbaar maken

Reactie Metalstudwand.com:

Ingeval van afhalen hebben wij per webshop in ons informatiecentrum de plaatsen aangegeven waar dat mogelijk is. Dit kan in het opmerkingenveld aangegeven worden.
De klant wordt direct op de...
De klant wordt direct op de hoogte gebracht door ons wanneer het materiaal klaarstaat.
Vanwege de kantoortijden tot 17.00 uur hebben wij voorgesteld om de bestelling gratis door DHL bij u af te leveren.

Tom Nagel

Snelle respons op vragen, genoeg info op website

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn zorgvuldig samengestelde winkelwagentje was verdwenen na 24u (ik wachtte op een reactie van jullie, het was weekend). Ik zou de time-out op het winkelwagentje op zeker 1 week zetten

P.Akkermans

Een duidelijke en overzichtelijke site met uiteraard goede producten en dito prijzen.

Beschrijf hier uw ervaring

Voorafgaande aan de levering zou ik 1 uur van te voren worden gebeld, dit bleek echter 10 minuten te zijn.
Gelukkig kon ik nog wat regelen anders was er niemand thuis geweest voor ontvangst goederen.
Uit eigen ervaring weet ik dat dit voor de chauffeur niet altijd vooraf is in te schatten, maar 40km afleggen in 1 uur gaat een stuk makkelijker dan in 10 minuten!
Een kleine kritische noot voor de rest alleen maar lof!!!!

Een kleine kritische noot voor de rest alleen maar lof!!!!

A. Smokers

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas wel 2 gipsplaten beschadigd (van de 11) wat niet was te zien tijdens de aflevering

Vandruten

Helemaal top

Fischer

Via internet een scheidingswand samengesteld en besteld. Alles netjes volgens afspraak geleverd en financieel goed afgehandeld

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb tijdens het samenstellen van de wand de informatie gemist over de afwerking en waarom je bepaalde artikelen mee zou moeten bestellen. Het zou fijn zijn als dit meteen duidelijk wordt bij het... Ik heb tijdens het samenstellen van de wand de informatie gemist over de afwerking en waarom je bepaalde artikelen mee zou moeten bestellen. Het zou fijn zijn als dit meteen duidelijk wordt bij het doorlopen van deze stappen

De Bruin

Snelle levering en prima service!

Mark Huisman

Voor in totaal 100m2 aan metalstud profielen, glaswol en gipsplaten besteld. Werd keurig conform afspraak geleverd op de afgesproken datum. Bij contact vooraf was aangegeven dat de bestelde kozijnen... Voor in totaal 100m2 aan metalstud profielen, glaswol en gipsplaten besteld. Werd keurig conform afspraak geleverd op de afgesproken datum. Bij contact vooraf was aangegeven dat de bestelde kozijnen met bovenlicht zouden worden nageleverd.

Kozijnen met bovenlicht werden helaas pas drie weken later geleverd. Communicatie hierover kwam in eerste instantie moeizaam op gang. Afhandeling was uiteindelijk naar tevredenheid.

Reactie Metalstudwand.com:

Levertijden van buiten standaard producten ontvangen wij rechtstreeks van de fabrikant. Helaas leert de praktijk dat deze levertijden nogal eens kunnen afwijken.
Een verbeterpunt voor ons is de...
Een verbeterpunt voor ons is de klant met regelmaat op de hoogte te houden van de status van de bestelling.