C.M. de Goede

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering. goed op de hoogte gehouden van het moment van leveren.

Bas

Beschrijf hier uw ervaring

Erg punctueel en op tijd bezorgd. Zeer vriendelijk chauffeur en klantenservice.

Harry

Goede beoordeling

Beschrijf hier uw ervaring

Klantvriendelijk contacten. Correcte en snelle levering. Hoewel de bestelde lengtes naar later bleek niet op voorraad waren is de levering zodanig aangepast dat mijn werkzaamheden geen vertraging... Klantvriendelijk contacten. Correcte en snelle levering. Hoewel de bestelde lengtes naar later bleek niet op voorraad waren is de levering zodanig aangepast dat mijn werkzaamheden geen vertraging opliepen zonder bijbetaling.

Andre

Geleverd volgens afspraak

Bezoekerscentrum Sonsbeek

Zeer deskundig.
Betrowbaar.
Snel.

bestelling gedaan.
Correspondentie verloopt snel en accuraat.
Aflevering: snel en meer dan prima.
Ze doen wat ze beloven.
Meer dan tevreden.
Bezoekerscentrum...
bestelling gedaan.
Correspondentie verloopt snel en accuraat.
Aflevering: snel en meer dan prima.
Ze doen wat ze beloven.
Meer dan tevreden.
Bezoekerscentrum Sonsbeek
Arnhem

Gerben van Aartsen (inkoper) / Zeton BV

Vlot en correct.

Vlotte levering. B
etaling d.m.v. facturering zou wel een pre zijn.

Paul van Acht

Supersnelle levering, scherpe prijs

Beschrijf hier uw ervaring

Materialen supersnel geleverd, tegen een scherpe prijs. Het statiegeld voor de pallet is ook heel snel teruggestort.

Ruud

Snel maar beetje slordig.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, helaas kwamen alle gipsplaten beschadigd aan. (Volgens chauffeur waren deze al beschadigd voor het laden???).

Harperink

Klantvriendelijk en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Loes heeft mij uitstekend geholpen en de materialen zijn conform afspraak bezorgd. Warme douche.

B Scott Gould

Goed service

Beschrijf hier uw ervaring

SiSto is wat service betreft een topper. Ze hebben ter controle telefonish contact met mij opgenomen en suggesties en advies gegeven waardoor mijn klus liep op rollertjes.
Helaas heb ik mijn...
Helaas heb ik mijn beiden bestellingen de material met een beetje schade aangeleverd. De eerste keer is dit keurig vervangen door SiSto. Vorige keer kon ik eromheen werken zonder vervanging.