bouwbedrijf bmr

Metal stud wanden

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering, goede kwaliteit.

J. Keiren

Goed geregeld!

Beschrijf hier uw ervaring

Alles is top geregeld. Van bestellen tot afleveren. Telefonisch ben ik goed op de hoogte gehouden en ze hebben zelfs eraan gedacht mij een dag van te voren te bellen over de aflevering omdat deze zo... Alles is top geregeld. Van bestellen tot afleveren. Telefonisch ben ik goed op de hoogte gehouden en ze hebben zelfs eraan gedacht mij een dag van te voren te bellen over de aflevering omdat deze zo vroeg in de ochtend zou zijn, dan hoefden ze mij niet wakker te bellen. Nu hebben we voor een goede prijs en weinig moeite een mooi wandje staan in ons studentenappartement!

Dick Nolk van Gogh

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling goed gelopen . Chauffeur belde zoals afgesproken netjes een uur van te voren op. Terug betaling pallet accuraat. Volgende wand wordt weer besteld.

Albert vd kroon

Breed assortiment, fijn contact

Beschrijf hier uw ervaring

Goede kwaliteit in t assortiment, tijdige contact momenten, prima servicedesk! levertijd info mbt gipsplaten niet correct waardoor planning 2 dagen een knauw kreeg

jong

Beschrijf hier uw ervaring

Na mijn bestelling werd ik gelijk gebeld om een tijd af te spreken voor de levering. Erg netjes.

Chiel

Top service!!

heeel correcte service.
1 uur voor levering werd ik opgebeld door de chauffeur dat hij onderweg was met de levering, erg handig..

Sandra Dircks

(Bewerkt)

Producten zijn prima in orde. Probleempje gehad met de transporteur, maar na contact met metalstudwand.com adequaat opgelost.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle mailwisseling. Telefonisch goed bereikbaar

privé

Prima onderneming.

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch goed bereikbaar met een medewerkster die vriendelijk is en kennis van zaken heeft.

Goederen snel en keurig afgeleverd.

Bob

Goed, snel en meedenken

Beschrijf hier uw ervaring

Goede feedback en aanbod van MSW iets dat toch niet leverbaar was te vervangen door iets anders, waarbij alle andere benodigdheden correct mee werden aangepast.

R.

Prima service en snelle levering.