Hardon

Prima en snelle levering

Johan

Snel en compleet geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Donderdag s' morgens vroeg besteld, dezelfde middag werd ik teruggebeld om te vertellen dat alles de volgende dag al geleverd word, en daarna nog eens gebeld om te vragen of ik een dikkere isolatie... Donderdag s' morgens vroeg besteld, dezelfde middag werd ik teruggebeld om te vertellen dat alles de volgende dag al geleverd word, en daarna nog eens gebeld om te vragen of ik een dikkere isolatie wilde omdat de bestelde isolatie niet voorradig was (tegen dezelfde condities).
Dus ik ben dik tevreden over de afhandeling en levering van mijn bestelling. Producten werden netjes en compleet aangeleverd.

Tijs Schippers

Dikke prima!

Beschrijf hier uw ervaring

Mee gedacht en geschoven in de planning/route om de goederen op de gewenste dag te kunnen leveren. Helemaal top!

Trijn

Super service

Beschrijf hier uw ervaring

Super service, uitstekend telefonisch bereikbaar. Had een verkeerd product besteld en kon dit zonder moeite omruilen.

Frans Deeesen

Snel en compleet

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling binnen een dag geleverd, na telefonisch overleg op initiatief van Metalstudwand

wb

Snell levering, samenstelling materiaal kan beter

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas werd standaard een C-profiel te weinig geleverd en een wandplaat te veel. Bestelling betrof een complete metalstud wand. De bestelling wordt automatisch samengesteld op basis van de... Helaas werd standaard een C-profiel te weinig geleverd en een wandplaat te veel. Bestelling betrof een complete metalstud wand. De bestelling wordt automatisch samengesteld op basis van de afmetingen van de wand, maar dat blijkt dus niet helemaal te kloppen.

M. Voorbraak

Niet duur en snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Spullen online besteld voor een nette prijs en paar dagen latet alles netjes opgeleverd.

E. A. van Motman

Gewéldig goed materiaal.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer goed, makkelijk en voor uitwerking uitstekend.

Weijers g

Goede klantenservice

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service , goede tijdsafspraak en zeer goede after sales

Ziegler

Goede service