Jan Zemering

Goed bedrijf alles zoals afgesproken wordt er geleverd en gemonteerd.

Een heel mooi goed product niet te vergelijken met andere systemen.

Erik Hettema

Goede service, duidelijke uitleg tijdens informatie in de showroom en nette levering en afwerking

Snelle levering, duidelijke offerte en goede service

Kirsten Grauwels

Erg correcte samenwerking, men is verschillende keren vooraf komen kijken, alle afspraken werden correct nagekomen.

Uitstekende communicatie vooraf, op de dag van montage was men snel klaar omdat alle voorbereidende werken goed gebeurd waren.

Jac Thijssen

Zeer goed en duidelijk over de werkzaamheden en een nette werkwijze

Kwaliteit

Groenendijk

Goed werk gedaan

A.Punt

Onderdelen zijn na 8 jaar niet meer leverbaar. Dat is voor het functioneren van een glazenwandsysteem met een levensduur van 25 jaar niet best.

helaas

Reactie Metalura:

Beste meneer Punt,
Bedankt voor uw review.
Beste meneer Punt,
Bedankt voor uw review.
Wij hebben u aangeboden om op locatie langs te komen voor een oplossing met eventuele nieuwe onderdelen. Helaas heeft u aangegeven van deze oplossing geen gebruik te willen maken. Mocht u toch nog gebruik hiervan willen maken, kunt u het best contact opnemen met onze serviceafdeling.

Hans Wegman

Prima ervaring met Metalura, zorgvuldig en professioneel. Aanschaf heeft ons , zoals verwacht, veel extra gebruik van het balkon opgeleverd.

De mogelijkheid van een servicecontract, vandaag heeft monteur Rob zijn jaarlijks onderhoud verricht, hij nam alle tijd om elk onderdeel te controleren, te smeren en bij te stellen

Corbert Zuijdervliet

Keurig bedrijf en komen hun afspraken na!

Afspraak is afspraak, snelle reactie bij vragen, goede installatie

H.Karreman

Prima ervaring. Zeer vriendelijk en kundig personeel

Deskundigheid

Metalura

Er wordt gedaan wat afgesproken is. Je kunt er van op aan.

Werk wordt goed voorbereid. Monteurs weten heel goed waar ze mee bezig zijn.