Gevonden via internet,

goede communicatie, prima oplevering volgens afspraak, perfecte montage

Nico de lange

Snel betrouwbaar en prettig

Flexibel en beloftes worden waargemaakt

Netjes gewerkt door de monteurs. geen rommel achter gelaten

Bert de Vries

In september werd beglazing op het balkon aangebracht.

Alle afspraken werden nagekomen

Dit bedrijf heeft zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers. Netjes alles afgeleverd!

C.bevaart

Zeer tevreden hoe hele proces is doorlopen

Zeer kundig personeel en heel vriendelijk. Ook opruimen werkplek na klus prima.

C.J.Pietersen

Zeer fraai materiaal en een mooi eindresultaat.

Hoge gehalte van de technische vaardigheid.
Zeer fraai geconstrueerd materiaal.

e van der veen

Offerte goed ontvangen, wel duur, kwaliteit is goed, communicatie is ook goed, afhandeling van klacht over prijs/kwaliteit is minder, met argumenten dat overhead ook betaald moet worden, kan er bij... Offerte goed ontvangen, wel duur, kwaliteit is goed, communicatie is ook goed, afhandeling van klacht over prijs/kwaliteit is minder, met argumenten dat overhead ook betaald moet worden, kan er bij mij niet in...

goede kwaliteit van het geleverde werk

Geachte heer Van der Veen,
U hebt enkele meters vast glas op de balustrade besteld.
Geachte heer Van der Veen,
U hebt enkele meters vast glas op de balustrade besteld.
We hebben u uitgelegd dat wij in uw geval niet de scherpste prijs kunnen geven omdat dit niet onze kernactiviteit is.
Wij hopen dat u desondanks meer geniet van uw terras!

Wilhelmien Cornelissen

Zeer positief

Nazorg weten we nog niet. Maar wel zeer bekwame en correcte werknemers die de vouwwand geplaatst hebben.

Reactie Metalura:

Bedankt voor uw tip en het meedenken! Wij zullen dit meenemen in de voortgaande ontwikkeling van onze systemen.
Wij wensen u nog veel plezier toe in uw tuinhuis met terrasbeglazing!...
Wij wensen u nog veel plezier toe in uw tuinhuis met terrasbeglazing!

E.Meppelink

Tot en met de installatie prima maar daarna dramatisch.DE NALEVERING VAN EEN ONTBREKENDE STRIP DUURDE 2 Maanden en zaten wij in de tocht

Over de installatie zijn wij zeer tevreden

Reactie Metalura:

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over het systeem. Jammer dat door het te laat leveren van de accessoires hier een domper op werd gezet!
Wij zijn een...
Wij zijn een lerende organisatie en zullen dit punt zeker meenemen in de toekomst.
Ik hoop dat u ondanks de te laat geleverde strips nu optimaal geniet van uw balkon en de bos bloemen.