Metalura

f.bruggmann

Onze ervaring was erg goed met Metalura .Afspraken korekt
nette werklui gewoon erg tevreden

Afspraken altijd op tijd
nette medewerkers
monteurs werken netjes en schoon
zeer aantebevelen bedrijf

René den Braber

Uitstekend

alles even correct

Dat zie je toch terug in de sterren.

advies en afwerking

Reactie Metalura:

Vervelend om te horen dat u onze communicatie niet als optimaal heeft ervaren. Onze excuses!
We hopen dat u inmiddels wel helemaal tevreden bent met het eindresultaat en wensen u vele windvrije uurtjes toe!
Metalura

e van lopik

Zie hieronder

nvt

A.F. van Rossem

Correct, snel, deskundig en goede service

vakkundig opgeleide mensen in dienst en correctheid.

M.R. Hardeman

Prima tijdlijn

P Jansen

Over het algemeen goed

Deskundig - zakelijk en helder - opmeten nauwkeurig - plaatsing vakkundig

(Bewerkt)

Over het algemeen goed. Vooronderzoek is door onze VVE uitgevoerd, dus daar kunnen wij niets over melden. Het gesprek met de vertegenwoordiger is ook goed verlopen. Alles keurig op afspraak en de... Over het algemeen goed. Vooronderzoek is door onze VVE uitgevoerd, dus daar kunnen wij niets over melden. Het gesprek met de vertegenwoordiger is ook goed verlopen. Alles keurig op afspraak en de montage heeft eerder plaats gevonden dan verwacht. Het is zeer zorgvuldig en netjes aangebracht door twee heren die beslist een visitekaartje van het bedrijf zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Afspraken zijn goed nagekomen en ook heel prettig per e-mail bevestigd.

Ger Groenendijk

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, alleen een min puntje in de planning