Metalura

Dick van der Weert

Deskundig advies en mooi oprijd klaar, ben zeer tevreden.

Deskundigheid en vakmanschap!

Onze ervaring met dit bedrijf is vanaf het eerste gesprek tot na de oplevering erg prettig verlopen.

goed advies, goede communicatie, goede vakmensen, goed product

K dufour en w.meijer

Een woord geweldig

Prima product. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles keurig geplaatst

Ben erg tevreden over het product

Prima, we hebben een rondleiding gehad en dan weet je wat het bedrijf inhoud.

Dat ze klaar staan met de vragen die er zijn en dat er bijna altijd een oplossing voor gevonden word.

Marion van kilsdonk

Betrouwbaar en correcte manier van zaken doen

Wordt snel gereageerd als je informatie vraagt. Daarna volgt duidelijke informatie en offerte en bij telefonisch contact altijd correct behandeld.

Goede voor-informatie. Alle afspraken correct nagekomen. Klantvriendelijk bedrijf.

Klantvriendelijk personeel

Martin A.Bronsveld

Goed en netjes.

Deskundig en vriendelijk personeel.

Zeker in de uitvoering (montage) deskundige mensen die zeer zorgvuldig werken. Offerte was niet geheel duidelijk. Uiteindelijk wel goed geholpen door de constructeur. Alles conform de afgegeven... Zeker in de uitvoering (montage) deskundige mensen die zeer zorgvuldig werken. Offerte was niet geheel duidelijk. Uiteindelijk wel goed geholpen door de constructeur. Alles conform de afgegeven planning opgeleverd.

Montage zeer goed uitgevoerd.

Frank Goeden

Prima en concurrerend bedrijf, alle stappen goed doorlopen

Montage team ruimt alles goed op.

Reactie Metalura:

Beste heer Goeden,
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent met het proces en het eindresultaat!
Helaas zijn er een paar kritische noten, die wij zeker mee nemen in onze...
Beste heer Goeden,
Helaas zijn er een paar kritische noten, die wij zeker mee nemen in onze evaluatie. Een nieuw (gestempeld) garantiecertificiaat wordt u bovendien z.s.m. toegestuurd.
We wensen u vele plezierige uren in uw balkonkamer toe!
Metalura