Metalura

l. Grilk

Buitengewoon plezierig. Zowel v.w.b. het voortraject (omgevingsvergunning etc.) als de uitvoering.
Zal in voorkomend geval Uw bedrijf zeker aanraden.

Het prettig en zorgvuldig optreden van Uw monteurs

Van der Kam

Deskundig

Leen Kok

Heel goed

Het busje van uw monteurs was zeer netjes ingericht & de monteurs waren erg beleeft

A.J.Boersma

Plaatsen en voorlichting is naar tevredenheid uitgevoerd.
Echter na overmaken van de rekening verwachten wij per post of mail een bevestiging dat de rekening is voldaan.
Hierover gebeld...
Plaatsen en voorlichting is naar tevredenheid uitgevoerd.
Hierover gebeld maar tot heden (8 april) niets ontvangen.

Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Reichwein

Redelijk goed gegaan nmet een uitstekend product, jammer dat met de oplevering een steekje laat vallen.

Concept en uitleg zijn prima

Reactie Metalura:

Beste heer en mevrouw Reichwein,
Beste heer en mevrouw Reichwein,
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We vinden het altijd jammer om te horen dat een klant niet 100% tevreden is, maar we hopen dat u de komende tijd wel 100% van uw balkon met de opvouwbare beglazing zult genieten. We nemen u opmerkingen/tips zeker mee!
Metalura

Goed te zeer goed

Zeer vakkundige montageploeg en goed voorbereid door binnendienst medewerkers

Duidelijk en eerlijk.

Duidelijk in de offerte en in de afspraken.

Prima.

Deskundigheid, communicatie, kwaliteit, netjes werken.

T. de Ruiter

Prima gegaan en keurige mensen om de klus te klaren

Ze werkten constant door en klaarden de klus deskundig. ook de uitleg was prima. Geen klachten

Peter

Uitermate plezierig zaken doen. Dat heeft te maken met professionaliteit en zeker ook met plezierige persoonlijkheid van elke medewerker die ik heb ontmoet. Rust en zelfverzekerdheid uitstralend, in... Uitermate plezierig zaken doen. Dat heeft te maken met professionaliteit en zeker ook met plezierige persoonlijkheid van elke medewerker die ik heb ontmoet. Rust en zelfverzekerdheid uitstralend, in geen enkel opzicht schreeuwend of opdringend !

Uitstraling van personeel en idem dito in het bedrijf (tijdens mijn rondleiding).
Metalura gaat voor kwaliteit en dat blijkt in alle opzichten.