Peter l'Ami

Uitmuntende service en prima persoonlijk gericht!! Geweldige monteurs ( jan en jesper). Goede omgang en respectvol!
Wij zijn helemaal happy met de glazen wand.

Met name de persoonlijke benadering. Met monteurs als Jan en Jesper kunnen jullie bijzonder trots op zijn!

Prettige contacten; correcte benadering. bereid tot meedenken.

Ervaring ronduit uitstekend.

Personeel zeer correct en vriendelijk.

Plaatsen van windschermen

Gewoon goed

Ik ben zeer tevreden,zou het iedereen aanbevelen

Goede deskundige werknemers,vriendelijk,hardwerkend en keurig netjes.

Anton Hill

Geen ervaring met dit bedrijf

Vriendelijk personeel.

Reactie Metalura:

Beste heer Hill,
Beste heer Hill,
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u over een aantal zaken zeer tevreden bent. Helaas heeft in uw geval onze communicatie soms wat te wensen overgelaten. We nemen uw feedback dan ook mee in ons proces.
Gelukkig begrijpen we uit uw feedback dat het eindresultaat uitstekend is! Daarom wensen we u veel mooie momenten toe op uw balkon!
Metalura

Samen met de buren een glaswand gekocht

bij het gesprek met de adviseur bij ons thuis had hij een fysiek voorbeeld bij zich van de glaswand waardoor de uitstraling en de werking goed in beeld gebracht kon worden.

Familie Bernhart

Professioneel bedrijf die goed werk heeft afgeleverd.

Bekwaam en betrouwbaar personeel, die vakkundig en keurig werk hebben afgeleverd.
Zowel bij het inmeten als bij de realisatie en aanbrengen van de balkonbeglazing.
Zeer beheerst met...
Zeer beheerst met geavanceerd en technisch gereedschap kwam professioneel over.

Reactie Metalura:

Geachte familie Bernhart,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw tips zeker mee.
Geniet van uw balkonkamer!
Metalura

Het is prima gegaan want afspraken werden goed nageleefd.

deskundigheid