Metalura

Kwaliteitsbedrijf met vakkundige medewerkers

Eigen monteurs

HA. Schaap

Ben zeer tevreden

Ik kan dit bedrijf aan bevelen en ben blij dat ik het gedaan heb

Vincent Hayward

Mijn ervaringen zijn over het algemeen goed te noemen :-)

Mijn ervaringen zijn over het algemeen goed te noemen :-)

Wel vind ik jammer dat er alleen 1 glas paneel te weinig is geleverd, dit vind ik erg slordig voor een product in een dergelijke prijsklasse.
Daarnaast is met een paar dagen regen het water tot 1 meter in de tuinkamer binnen gekropen. Dit had voorkomen kunnen worden door onder de rails te kitten.

Tot slot vind ik het jammer dat de verkoper nooit meer terug is gekomen met een naam van het bedrijf die de vloer zou kunnen leggen, ook niet een herhaald verzoek.
De deal was immers al gesloten en de offerte getekend was mijn indruk.
Maar hierdoor kan ik nu alsnog zelf dat traject in, waardoor ik nog niet direct kan genieten van de tuinkamer en
ik nu op zoek moet naar een betrouwbare tuintegel zetter.

Tijdigheid en communicatie

Reactie Metalura:

Beste heer Hayward,
Fijn dat uw ervaringen over het algemeen goed zijn!
Beste heer Hayward,
Fijn dat uw ervaringen over het algemeen goed zijn!
We betreuren het dat het proces niet helemaal is gelopen naar uw verwachtingen, maar ik begreep van mijn collega's dat u inmiddels contact met hen hebt gehad over de vloer en het nog missende glaspaneel. We hopen dat de geboden oplossingen naar tevredenheid zijn en hopen dat uw tuinkamer binnenkort helemaal naar wens is, zodat u er in het voorjaar al optimaal gebruik van kunt maken!
Metalura

H.G.Kant

Zeer prettig en vakkundig personeel

Ton Elders

Mijn ervaring met Metalura is als bijzonder prettig ervaren.
Mijn ervaring met Metalura is als bijzonder prettig ervaren.
Allereerst mijn contacten met de verkoper in uw Enschede kantoor, dhr. Robert Schokker, die als rustig, vakbekwaam en correct op mij overkwam en hij was bijzonder plezierig in de omgang.
Daarna het contact met de man die kwam inmeten, dhr. Aris Blokland. Ook met hem een bijzonder prettige omgang ervaren. Hij was erg ervaren in het inmeten, waarbij geen enkel detail werd vergeten. De vragen die ik nog had werden duidelijk beantwoord en kleine aanpassingen (o.a. iets verlagen van het plafondprofiel) werden in overleg overgenomen.
Vervolgens de vaklieden (hun namen heb ik niet meer paraat) die de glaspanelen kwamen plaatsen. Ook zij wisten door hun specifieke ervaring precies hoe deze plaatsing (welke niet standaard was!) moest worden uitgevoerd. Ze werkten samen als een ge-oliede machine en hebben prima werk afgeleverd. Na afloop werd alles opgeruimd en afval e.d. meegenomen!
Vervolgens nog de telefonische contacten: ook deze waren zeer correct en plezierig!
Al met al één en al lof over de totale benadering en uitvoering! Chapeau!

De sterke punten staan ook deels vermeld onder de beschrijving boven aan de pagina.

Overall: Kwalitatief hoogwaardig product; erg prettige contacten met ervaren, prima geclassificeerde medewerkers!!

Fam. J. Rense

Wij zijn zeer te spreken over de begeleiding tijdens de aankoop van de beglazing, ook op vragen van onze kant werd snel en accuraat gereageerd.

De zorgvuldige en nette wijze waarop de beglazing is geplaatst door de medewerkers.

A Heijnen

Prima ook met de vertegenw in Enschede

van der Velden

Prima, geen opmerkingen

Gerard de Vijlder

Metalura heeft onze in de persoon van de heer den Dool prima geinformeerd over de beglazing op ons balkon. Het eindresultaat mag er zijn en we zullen niet nalaten om aan ieder die dat horen wil... Metalura heeft onze in de persoon van de heer den Dool prima geinformeerd over de beglazing op ons balkon. Het eindresultaat mag er zijn en we zullen niet nalaten om aan ieder die dat horen wil vertellen over jullie bedrijf

zeer goed en persoonlijke voorlichting en vakkundige monteurs

C.Kroon

Afspraken worden goed nagekomen. Ervaring prima. Goede vakmensen,die weten waar ze mee bezig zijn.

Prijs- kwaliteit verhouding is goed.