Richard Van Halderen

Ik heb nog geen ervaring, dit is onze 1e bestelling en hebben we nog niet mogen ontvangen

Goedemorgen Richard,
Dank voor je bestelling via onze webshop. Uw bestelling is onderweg voor levering vandaag binnen nu & een uur. Mocht u nog vragen hebben chroom niet.
Met...
Goedemorgen Richard,

Robert Haddon

Goed product, scherpe prijs, snelle levering.

Beste Robert,
Beste Robert,
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Rene Spanjaart

Alles is goed gegaan waar voor dank

Beste Rene,
Beste Rene,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Abdoel Mokiem

Goed eerlijk bedrijf
Misverstanden word gelijk verholpen

Dag Abdoel,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze review! Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen met uw bestelling.

Tammo Bontius

Beste Tammo,
Beste Tammo,

Jan Geerdes

Prima, snel en betaalbaar

Beste Jan,
Beste Jan,

Johny Dermaut

Goederen binnen de twee dagen geleverd en zoals beschreven.

Beste Johny
Beste Johny
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Ann Verhulst

Ik heb telefonisch contact gehad omdat ik zeker wou zijn van de aankoop. Om mijn vraag te kunnen beantwoorden is men gaan zien in het magazijn en ik werd enkele minuten later terug gebeld met het... Ik heb telefonisch contact gehad omdat ik zeker wou zijn van de aankoop. Om mijn vraag te kunnen beantwoorden is men gaan zien in het magazijn en ik werd enkele minuten later terug gebeld met het antwoord op mijn vraag

Beste Ann,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons handelen.

Arie Verdurmen

SNELLE LEVERING, GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Beste Arie,
Beste Arie,
Hartelijk dank voor uw 3 1/2-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Ria Hovius

(Bewerkt)

Goede contacten over als iets niet voldoet. Geweldige service en vriendelijke mensen die zeer bereidwillig zijn je goed van dienst te zijn.

Beste Ria,
Hartelijk dank voor uw 4-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de geboden opties. We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!
Met...
Beste Ria,