Ruud

Delbaere

Correct bedrijf

Correcte afhandeling

Fam Brouwer

We wilden zelf een keuken maken en zochten een bedrijf die met ons meedacht en daar zijn ze in geslaagd

Gaven goede tips en nieuwe ideeƫn

Ronald Geeve

Bij mijn zoektocht naar een specifiek klepscharnier voor een keukenkastje kwam ik op de site van dit bedrijf. Het artikel was inclusief alle benodigde onderdelen en bleek ook nog goedkoper dan... Bij mijn zoektocht naar een specifiek klepscharnier voor een keukenkastje kwam ik op de site van dit bedrijf. Het artikel was inclusief alle benodigde onderdelen en bleek ook nog goedkoper dan enkele andere sites die ik geraadpleegd had. Het bedrijf lag toevallig ook nog dicht bij mijn woonplaats waardoor ik het zelf kon ophalen.
Het enige dat ik onhandig vond was dat ik mijn winkelmandje van de site Klepscharnier niet kon combineren met mijn winkelmandje van de site Keukenlade waardoor ik ze apart heb afgerekend. Misschien wel mogelijk maar niet kunnen ontdekken.

Uitgebreid assortiment scharnieren en andere kasten en lade artikelen, vriendelijke, geduldige bediening en uitstekende adviezen. De artikelen op de site zijn inclusief alle onderdelen, dus geen... Uitgebreid assortiment scharnieren en andere kasten en lade artikelen, vriendelijke, geduldige bediening en uitstekende adviezen. De artikelen op de site zijn inclusief alle onderdelen, dus geen onaangename verassingen.

Heyrma Gerdy

Super

Sterk aanbod

Jacco

Fijne communicatie en goed advies.

Dat!

T. van der Draaij

Goed telefonisch advies.

Duidelijkheid. Snelle levering.

particulier

Vorige week materiaal aangekocht via de online shop.

Zeer vlotte service. Correcte uitlevering

coak

Goed advies en snelle reactie

Breed assortiment en duidelijke communicatie.