Goede service. Als verbeterpunt zou het handig zijn als er aanwijzingen gegeven kunnen worden hoe de lade precies opgemeten moet worden voor een bestekla. De meeste lades zijn aan de onderkant... Goede service. Als verbeterpunt zou het handig zijn als er aanwijzingen gegeven kunnen worden hoe de lade precies opgemeten moet worden voor een bestekla. De meeste lades zijn aan de onderkant namelijk smaller dan de bovenkant, het loopt wijder uit naar boven. Dit kan zeker 2 cm schelen. Ik heb voor de zekerheid de smalste lengte/breedte gemeten, maar nu heb ik wel een gleuf van bijna 2 cm over in de lade.

Bestekla van goede kwaliteit en snel bezorgd.

nvt

Er wordt mee gedacht om een oplossing te vinden, wat ook gelukt is

vriendelijk en service gericht

Anne

Bestelling geplaatst en snelle levering

Jvdm

Heel snelle levering. Prima product

Meijers

Niet goed, nog altijd geen levering na negen dagen, wordt je iets beloofd, stuur een nieuwe die heb je de dag erna, helaas nog steeds niks ontvangen

Nog geen gevonden

G.W.Ardon

Uitstekend

Er word mee gedacht

James & Co

Ik ben zeer tevreden met de service van dit bedrijf! Ik werk gebeld door een medewerker met de vraag of ik wel alle onderdelen had besteld. Vervolgens werd ik (snel) via foto's en mailverkeer... Ik ben zeer tevreden met de service van dit bedrijf! Ik werk gebeld door een medewerker met de vraag of ik wel alle onderdelen had besteld. Vervolgens werd ik (snel) via foto's en mailverkeer geholpen met het beoordelen of mijn bestelling compleet was.

Vriendelijk, tijdig reageren en zeer behulpzaam.

Lansink

Vakkundig. Goed adviserend

Persoonlijk.

A. Groots

Goede ervaring want er werd zelfs gebeld of ik onderdelen voldoende had besteld zodat alles in 1x mee kon

comminicatie

Gert Uiterwijk