Familie Jentjens Koningslust.

.Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de levering van de stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent over de levering van de stoel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u tevreden bent over de levering van de stoel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

X

Zeer wisselend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: jammer om te lezen dat u ons als zeer wisselend heeft ervaren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u... Hartelijk dank voor uw review: jammer om te lezen dat u ons als zeer wisselend heeft ervaren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Xxxxxx

Uitstekend voorgelicht

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u uitstekend met voorgelicht. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Cas

Goede advisering, realitisch en prettig contact.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

meubelzorg

Leuke mensen in de winkel maar de voorlichting had beter gekund
ik heb nu een stoel die veel te breed is en veel te zwaar draait. klacht al in gediend(8/7) maar nog geen respons op gehad. Leuke mensen in de winkel maar de voorlichting had beter gekund
hopelijk wordt het opgelost ik wacht nog even af

H Schenau paticulier

Fijne stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen dat uw stoel goed zit!
Wij wensen u veel zitplezier toe!

Henk

We werden prima geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

R. van Eck

Goede service. Een medewerker is speciaal teruggekomen om de werking van de handbediening uit te leggen omdat bij het betreffende onderdeel niet de juiste instructie bij zat.

A. Nieuwenhuizen

Goede ontvangst, begeleiding, adviezen. Nemen rustig de tijd voor het inmeten. Aflevering zeer netjes.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat alles goed is verlopen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Brusse

Amersfoort

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te zien dat u ons een 8 geeft. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!