Essers

Het is net nieuw het keek goed toen ik binnen kwam

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: leuk om te horen dat uw order er goed uit ziet. Ik wens u er nog heel veel plezier van!

Prive

Prima stoel netjes en op tijd geleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de stoel en dat deze op tijd is geleverd. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Meubelzorg

Nette man, die Jan. Netjes geholpen ook met een beperking kan je daar goed geholpen worden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: wat fijn om te lezen, wij wensen u nog heel veel zitplezier toe!

Heijnen

Goed, echter op een onderdeel ben ik teleurgesteld. Alles is en werd besproken en werd in een verslag vastgelegd. Achteraf zie ik dat bij het onderdeel plooivorming werd aangegeven: besproken! Is... Goed, echter op een onderdeel ben ik teleurgesteld. Alles is en werd besproken en werd in een verslag vastgelegd. Achteraf zie ik dat bij het onderdeel plooivorming werd aangegeven: besproken! Is met geen woord over gerept en ik heb er notabene mijn handtekening onder gezet. Ik besef dat ik in het nadeel ben maar ik wil het wel vermeld hebben. Ik vertrouw erop dat de kwaliteit van het product tot tevredenheid leidt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat hier niks over vermeld is. Plooivorming is volkomen normaal, als de stof of het leder te strak gespannen zit dan kan het gaan scheuren.... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat hier niks over vermeld is. Plooivorming is volkomen normaal, als de stof of het leder te strak gespannen zit dan kan het gaan scheuren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

G Sanders

Goede service en klantvriendelijk personeel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw lieve review: leuk om te horen dat u ons personeel als klantvriendelijk omschrijft. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij u... Hartelijk dank voor uw lieve review: leuk om te horen dat u ons personeel als klantvriendelijk omschrijft. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord!

Rineke Scheepmaaker

In de showroom gew33st. Veel keuze. Prima geholpen.
De levertijd die genoemd is is bij lange na niet gehaald. Veel eerder dan verwacht kreeg ik m'n stoelen al.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent in onze showroom en heel fijn dat u al snel kunt genieten van uw order. Ik wens u er nog heel veel plezier van!

vriend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Meubelzorg

Warm ontvangst door Björn met lekker koffietje. Hij loodste ons zeer spontaan en professioneel door de wïnkel. Ik was aanvankelijk geen fan van de collectie, hou meer van design. Maar hij wist... Warm ontvangst door Björn met lekker koffietje. Hij loodste ons zeer spontaan en professioneel door de wïnkel. Ik was aanvankelijk geen fan van de collectie, hou meer van design. Maar hij wist mij te overtuigen van het belang van comfort en voelde direct aan wat ik wilde. Hij was nooit pusherig maar heel spontaan, de man nextdoor, ontwapenend en enthousiast over zijn product alsof hij het net zelf had gekocht. Hij verkoopt niet maar helpt de klant bij zijn aankopen. Hij begrijpt waar het bij verkopen om draait : it takes two to tango!!!!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: wat leuk om te horen dat onze adviseur Björn u zo goed heeft geholpen. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om nog eens een koffietje bij ons te halen!

Oomen

We hebben voor de 2e keer een nieuw meubelstuk aangeschaft en zijn goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: wat leuk om te horen dat u 2 keer voor ons heeft gekozen. Ik wens u nog veel plezier van uw orders toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd... Hartelijk dank voor uw mooie review: wat leuk om te horen dat u 2 keer voor ons heeft gekozen. Ik wens u nog veel plezier van uw orders toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Harms

Niet zo positief de vertegenwoordiger zijn niet kapable zeggen dat het resterende geld in termijnen mag betalen maar uiteindelijk heb je de tijd tot de stoel klaar is maar dat wordt niet gezegd