Koster

Op zich wel netjes allemaal, maar de prijs/product verhouding vind ik achteraf zeker toch erg uit balans. Bovendien is de stoel een beetje scheef :( En het hoofdkussen bijstellen is voor mijn vrouw... Op zich wel netjes allemaal, maar de prijs/product verhouding vind ik achteraf zeker toch erg uit balans. Bovendien is de stoel een beetje scheef :( En het hoofdkussen bijstellen is voor mijn vrouw in de stoel niet te doen :(

Anneke Bolt

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Beugelsdijk

Stoel op afgesproken tijd afgeleverd en volgens de overeengekomen specificaties

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: wat goed om te lezen dat u uw order op tijd geleverd heeft gekregen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Oorthuizen

Precies op tijd geleverd en fantastisch klaar gemaakt met zeer duidelijke instructies, alleen het betalen ging wat moeilijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: wat goed om te lezen dat u uw order op tijd geleverd heeft gekregen met goede instructies erbij. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!

Margo

Prima winkel en vlotte levering

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat uw order snel bij u is afgeleverd en dat u tevreden bent over onze winkel. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat uw order snel bij u is afgeleverd en dat u tevreden bent over onze winkel. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren.

Raven

Goed; vriendelijk personeel en goede uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe en bij verdere vragen staan wij u graag te woord!

P.H. Coenraad

Ik heb een stoel gekocht, speciaal voor het gemak. Maar de stoel kan onveilig zijn. Op een bepaald punt kan de stoel kantelen en omvallen en dat is gebeurd. Daarnaast is de bediening voor de rug op... Ik heb een stoel gekocht, speciaal voor het gemak. Maar de stoel kan onveilig zijn. Op een bepaald punt kan de stoel kantelen en omvallen en dat is gebeurd. Daarnaast is de bediening voor de rug op een slechte plek gepositioneerd. Zonder een stoel van 3.850€ en waarover ik dus niet tevreden ben.

Van der Bauwhede Patrick

Toevallig via brochure ontvangen na bezoek op internetsite. Twijfelde en plots stond verkoper aan de deur en op bezoek. Deed zijn werk goed en ik wou niet langer uitstellen ondanks enkele negatieve... Toevallig via brochure ontvangen na bezoek op internetsite. Twijfelde en plots stond verkoper aan de deur en op bezoek. Deed zijn werk goed en ik wou niet langer uitstellen ondanks enkele negatieve punten. Prijzen in catalogus klopten niet maar met een zogezegde korting van 50 % kwamen we er toch nog uit.

Stellinga

Op de dag van aankoop hebben wij direkt de aanbetaling voldaan conform afspraak. Na ongeveer een maand ontvingen wij een brief van jullie dat de aanbetaling niet ontvangen was. Toen ik hierover... Op de dag van aankoop hebben wij direkt de aanbetaling voldaan conform afspraak. Na ongeveer een maand ontvingen wij een brief van jullie dat de aanbetaling niet ontvangen was. Toen ik hierover contact opnam moest ik!!! aantonen dat de aanbetaling wél voldaan was. Uiteindelijk bleek dat meubelzorg zich vergist had.
Eea heeft voor onrust gezorgd bij ons, en wij vinden de fout én de manier waarop hier mee omgegaan is volstrekt ontoelaatbaar!!!

R. Venekamp

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!