Aertes

Op tjd,vriendelijk en beleefd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Hulsebosch

Prima. Niets op aan te merken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

J.wensing

Zie u toegezonden mail.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: u hoort zo snel mogelijk van ons!

van Kapel

Goede ervaring

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Van der Struik

Goedk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

paul

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

L de Jong

G.G. Bouthoorn

Tot de levering heel goed.
Een week voor de levering zouden we gebeld worden, maar helaas gebeurde dat tot drie keer in de late middag de dag ervoor.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: mijn excuses voor het feit dat u een dag voor de levering gebeld bent, dit is niet hoe wij normaal gesproken werken. Ik wens u wel veel zitplezier toe en mocht u nog... Hartelijk dank voor uw review: mijn excuses voor het feit dat u een dag voor de levering gebeld bent, dit is niet hoe wij normaal gesproken werken. Ik wens u wel veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Jan

Uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

joke folker

Ik vind het een perfecte winkel ,leuke gast de bezorger en het voelde vertrouwd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog heel veel plezier van uw order toe!