Meubelzorg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

Kruijthoff

Meubelzorg heeft gedaan wat beloofd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog veel zitplezier!

van Schaik

Prima bedrijf, alles is heel soepel verlopen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Mieke Pilet

Mijn ervaring was aanvankelijk goed maar helaas minder geworden. Na de levering heb ik om een staal gevraagd van de stoel om een bijpassend vloerkleed uit te kunnen zoeken ivm de kleur.
Mij...
Mij werd gezegd dat dit kon en dat het filiaal dat helaas nog niet telefonisch te bereiken is mijnbouw bellen.
Tot op heden echter geen bericht, zodat ik niets bijpassende kan uitzoeken. Voor een stoel van 5000 euro had ik meer service verwacht,

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw bericht, Ons hoofdkantoor is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 geopend hier kunt u naar toe bellen (085-065 5292) en zij zullen dit voor u op kunnen lossen. Wel wensen wij u nog... Hartelijk dank voor uw bericht, Ons hoofdkantoor is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 geopend hier kunt u naar toe bellen (085-065 5292) en zij zullen dit voor u op kunnen lossen. Wel wensen wij u nog veel zitplezier!

Agterberg

Goed super

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Sloots

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: Wij wensen u nog veel zitplezier!

J.alles van der wal

(Bewerkt)

Heel goed geholpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier.

Meubelzorg

Prima op alle vlak: professionele hulp en tips door verkoper, zonder te pushen. Mooie korting. Stipte naleving afspraken over levering. Levering zelf vlot, vriendelijk, netjes.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor de zeer mooie review!
Wij wensen u nog zeer veel zit plezier toe!
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Herman.

Dit bedrijf maakt gebruik van een agressieve verkoop methodiek waar je direct doorheen prikt. Ondanks de negatieve verkoop methodiek hebben wij toch besloten om een nieuwe stoel aan te schaffen.... Dit bedrijf maakt gebruik van een agressieve verkoop methodiek waar je direct doorheen prikt. Ondanks de negatieve verkoop methodiek hebben wij toch besloten om een nieuwe stoel aan te schaffen. Helaas werden mooie beloftes om een tijdelijke stoel ter overbrugging te leveren niet waargemaakt. Buiten de standaard aanschaf van een nieuwe stoel zijn additionele beloftes niet betrouwbaar. De geleverde stoel is overigens uitstekend en deze bevalt goed. De levering hiervan verliep uitstekend en zonder problemen.