Huizeling

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Mureau

Komen hun afspraken goed na

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Mevrouw F.Harkema

De mensen zijn heel vriendelijk en ik werd goed geholpen,De sta-op-stoel die ik heb gekocht staat nu in mijn kamer en ik zit er heerlijk relaxt in.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u heerlijk in onze stoel zit, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u heerlijk in onze stoel zit, daar doen wij het voor. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Hanny Alders

Duidelijke afspraken prettige contacten

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel goed om te lezen dat u zeer tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij u graag te woord!

W.Aanraad

Goede service en jwaliteit

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Meubelzorg Heerhugowaard

Na enig overleg tot een goed besluit gekomen. Zeer tevreden.

renema

Tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

hendrix

Goede hulp en uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

l.j.m.nijssen

(Bewerkt)

Redelijk

Estoppey

De geleverde stoelen zijn prima.
Echter, de aflevering en de bereikbaarheid van het bedrijf is gewoon slecht.