Arthur

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

De bakker

Prettig goede uitleg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Renson Rit

Vroeger geleverd dan voorzien en volgens afspraak

H panders

Uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Van der laan

Perfect bedrijf. Fijne adviseur Dennis. Snel afgeleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent over onze adviseur Dennis en de levering. Ik wens u nog heel veel zitplezier toe!

Jenny de Jongh

Tevreden een mooie stoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk bedankt voor review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Jordens

Zeer goede ervaring mee. Komen de afspraken stipt na en ze zijn goed bereikbaar als er iets is. Hun producten zijn ook van uitstekende kwaliteit. Zou onmiddellijk opnieuw bij hen kopen ook al zijn... Zeer goede ervaring mee. Komen de afspraken stipt na en ze zijn goed bereikbaar als er iets is. Hun producten zijn ook van uitstekende kwaliteit. Zou onmiddellijk opnieuw bij hen kopen ook al zijn ze vrij duur. Toch is alles super fijn in orde voor ons.

Reactie Meubelzorg:

wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Meubelzorg.
wij wensen u heel veel zitplezier toe.
met vriendelijke groet Team Belgie

Ruessink

Wij hebben pas geleden voor het eerst kennisgemaakt met "Meubelzorg", kan niet anders zeggen dan hele goede ervaring!
Mijn moeder had op korte termijn een sta op/relaxe stoel nodig. Telefonisch...
Mijn moeder had op korte termijn een sta op/relaxe stoel nodig. Telefonisch contact, en afspraak gemaakt voor de volgende dag om aan huis te passen.
Was perfect! Een goede en mooie stoel uitgezocht, en toevallig was deze nog op voorraad! Zou binnen 2weken geleverd worden, maar hij kwam al dinsdags, nadat we donderdag daarvoor de stoel hadden uitgezocht!
Perfecte service!

Reactie Meubelzorg:

een 10 daar zijn wij heel blij mee!!!
wij wensen u ook heel veel zitplezier toe.
Team Belgie

de Kok van Berkel

Verkoopmethode niet als prettig ervaren.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat u de verkoop niet als prettig heeft ervaren, dat is absoluut niet onze bedoeling geweest. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat u de verkoop niet als prettig heeft ervaren, dat is absoluut niet onze bedoeling geweest. Ik wens u wel nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen / opmerkingen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Vruggink

Goede service,mooie stoelen

Reactie Meubelzorg:

wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
heel veel zit plezier gewenst.
team Meubelzorg Belgie