Kundig personeel behulpzaam,en de tijd nemen om je zo goed mogenlijk te laten kiezen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u nog veel zitplezier toe van uw order!

A.Vellekoop Leeuwenburgh

Meubelzorg Barendrecht heeft mij zeer goed geholpen. Er was aandacht voor de klant. Keurig en beleefd geadviseerd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw prachtige review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw order!

De Groot

Ik vind de verkooptechnieken niet fair

Mouwen

(Bewerkt)

We hebben de nieuwe bank al in gebruik genomen maar het had wel wat voeten in de aarde de mannen hadden pech met de auto de ANWB moest er aan te pas komen en ze hadden deze bank nog niet eerder... We hebben de nieuwe bank al in gebruik genomen maar het had wel wat voeten in de aarde de mannen hadden pech met de auto de ANWB moest er aan te pas komen en ze hadden deze bank nog niet eerder gezien dus er moest aardig wat gepuzzeld worden voor het klaar was ze waren vriendelijk en beleefd en werkten netjes

Udenhout

Nette levering en wat koopmansachtige verkoop!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen datu tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier van de order!

Jansen

Men adviseert serieus, maar is heel commercieel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u ons als commercieel heeft ervaren. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe: mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

x

x

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u nog veel plezier van uw order toe !

Marc Schauwaers

Aangename vertegenwoordiger Björn, tevreden van de geleverde relaxzetel. Commercieel vertrekken ze wel van een zeer hoge prijs waardoor er kortingen gegeven kunnen worden om tot een aanvaardbare... Aangename vertegenwoordiger Björn, tevreden van de geleverde relaxzetel. Commercieel vertrekken ze wel van een zeer hoge prijs waardoor er kortingen gegeven kunnen worden om tot een aanvaardbare prijs te komen.

wat een mooi cijfer
heel veel zitplezier gewenst.
Team Meubelzorg belgie

P.Hopman

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Van Hooren

Klant vriendelijk.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u nog veel plezier van uw order toe !