Els Raaijmakers

Snelle service na aanvraag stoel. Irritant vind ik de vanaf prijs waarna blijkt dat voor elke functie de prijs aardig oploopt. Vind ik dus enigszins misleidend!

Ron Briegoos

Klantvriendelijk,komen afspraken na goed advies gekregen en ruime keuze. Wat heeft geleid tot een aankoop.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met de aankoop.

Kuenen

Prima bezorging vriendelijk personeel mensen aan de telefoon voor vragen ook erg vriendelijk jammer dat ze niet aangesloten zijn bij ziektekosten verzekering zodat je nog een vergoeding krijgt dit... Prima bezorging vriendelijk personeel mensen aan de telefoon voor vragen ook erg vriendelijk jammer dat ze niet aangesloten zijn bij ziektekosten verzekering zodat je nog een vergoeding krijgt dit zou nog meer klanten opleveren zeker voor een staopstoel

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bezorging en ons personeel aan de telefoon. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bezorging en ons personeel aan de telefoon. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Ton en Joke

Uitstekend geholpen en voor gelicht door verkoper Martin.
H.H.Waard. Ook de levering ging voorspoedig en goed geïnstalleerd en werd de verpakking netjes meegenomen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u uitstekend geholpen bent door onze adviseur Martin en dat de levering voorspoedig is verlopen. Ik wens u nog veel plezier van uw... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u uitstekend geholpen bent door onze adviseur Martin en dat de levering voorspoedig is verlopen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen voor ons hebben dan staan wij u graag te woord!

Trudy Langerak

Helemaal goed stoel is mooi en zit geweldig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent en dat u heerlijk zit. Wij wensen u nog veel zitplezier!

De Vries

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en bij vragen staan we altijd voor u klaar!

A. ten Hove

Kopen bij Meubelzorg is: goed luisteren naar de wensen van de mensen, die komen om zich te oriënteren wat een sta-op-relax stoel voor hen betekenen.
De aandacht en de informatie is zo goed, dat...
De aandacht en de informatie is zo goed, dat je binnen een uur je aankoop doet!
Dus op naar Meubelzorg ( adviseur Yari)
Delden.
P.s. Inmiddels zijn de stoelen naar onze wens binnen en kan het ‘super’ relaxen beginnen!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! wij wensen u nog heel veel zitplezier toe!

Leerink

Positief

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Marianne

Goede service, mooie korting

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw goede review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de korting die u heeft gekregen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Meubelzorg

Ik ben goed geholpen met veel ruimte om de verschillende mogelijkheden te ervaren.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!