Vd oudenaller

Ik vond het een prettige ervaring en was ook niet opdringerig

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u een prettige ervaring met ons heeft gehad. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u een prettige ervaring met ons heeft gehad. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Pieters

De bezorging ging bijna verkeerd omdat op de transportorder een verkeerd huisnummer stond.. Mooie stoel en prima afgeleverd. ik vind wel dat ze voor die prijs wel het Punch leerverzorgingsmiddel bij... De bezorging ging bijna verkeerd omdat op de transportorder een verkeerd huisnummer stond.. Mooie stoel en prima afgeleverd. ik vind wel dat ze voor die prijs wel het Punch leerverzorgingsmiddel bij hadden kunnen leveren. Zeker i.v.m. de garantievoorwaarden.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Holdinga

De afspraak maken om de stoel af te leveren ging heel amateuristisch

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Liefhebber

Goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Poppinga

We zijn goed geholpen, vriendelijke mensen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Karin

Vlot, aangenaam in communicatie

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten
Meubelzorg België

Scheepbouwer

Goed bedrijf

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe!

C. van de Vosse.

Verkoper was soms (te) opdringerig en kwam langs andere weg weer terug om toch iets voor elkaar te krijgen, was irritant doch verder i.o.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u de verkoper als opdringerig heeft ervaren, dit is absoluut niet onze bedoeling geweest. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u de verkoper als opdringerig heeft ervaren, dit is absoluut niet onze bedoeling geweest. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan we altijd voor u klaar!

Krom

Tot en met de aflevering geen bijzonderheden. Een week na de aflevering gebeld met het standaard tel.nummer. Een vraag over de aansluitsnoeren kon zelfs niet door een persoon van de technische... Tot en met de aflevering geen bijzonderheden. Een week na de aflevering gebeld met het standaard tel.nummer. Een vraag over de aansluitsnoeren kon zelfs niet door een persoon van de technische dienst beantwoord worden. Ook het feit dat onze stoelen geen accu hadden was hem niet duidelijk. Dus de technische nazorg is onvoldoende. Da denk je ik bel even met het filiaal waar gekocht is. Dat is niet mogelijk, een direct telefoonnummer wordt niet gegeven.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Mocht u nog steeds vragen hebben over de stoel dan kunt u ons altijd contacteren, mocht u er dan niet uitkomen... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Mocht u nog steeds vragen hebben over de stoel dan kunt u ons altijd contacteren, mocht u er dan niet uitkomen met degene die u aan de lijn heeft dan kunt u altijd naar een meer ervaren collega vragen: wij hebben een groot serviceteam voor u klaar staan.

Backet

We zijn heel plezierig en deskundig geholpen. We zijn geadviseerd door Bert bij uw vestiging in Hoogland. De stoel is ook geheel naar wens en dagelijks in gebruik!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: fijn om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Bert in Hoogland. Ik wens u nog heel veel plezier van uw stoel toe!