Van den Akkerveken Karel

Goed, zelf telefonisch een afspraak voor een thuis bezoek gemaakt. De verkoper heeft een verschillende modellen bij en geeft goede uitleg. De zetels zijn zeer duur vergeleken met de prijzen in... Goed, zelf telefonisch een afspraak voor een thuis bezoek gemaakt. De verkoper heeft een verschillende modellen bij en geeft goede uitleg. De zetels zijn zeer duur vergeleken met de prijzen in verschillende andere meubelwinkels. 2x granada zetels met accu gekocht. Deze zijn volgens afspraak geleverd goede service ook na een aantal weken opgebeld of we tevreden zijn van onze aankoop. Al bij al tot nu tevreden.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe!

Ton Haverkamp

Komt gemaakte afspraken keurig na. Zowel levertijd als kwaliteit. Relaxstoel besteld. Mooi van kwaliteit.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Diana Slag-Hengst

Waardeloos

Spaan

Goede service
Toch verlijdelijk de folder wat prijs betreft
1600 euro wordt 5500 euro toch schrikken

Ben wel een beetje geschrokken van de persoon die het leverde Goede service
Toch verlijdelijk de folder wat prijs betreft
1600 euro wordt 5500 euro toch schrikken

Ben wel een beetje geschrokken van de persoon die het leverde
Persoon was vriendelijk maar kwam niet representatief over jammer

Cleys Louis

Zeer kokret

TG

Voldoende

Elly Eyckmans

Positief

Th.L. Keijzer

Het bedrijf zelf is correct. De stoel is goed. Maar de chauffeur was niet zo oké. De chauffeur (Rik - stelde zich bij binnenkomst niet voor) wilde dat ik contant betaalde. Maar ten eerste heb ik... Het bedrijf zelf is correct. De stoel is goed. Maar de chauffeur was niet zo oké. De chauffeur (Rik - stelde zich bij binnenkomst niet voor) wilde dat ik contant betaalde. Maar ten eerste heb ik geen contant geld in huis en ten tweede was de afspraak dat ik het 's-avonds zou overmaken. Ik ben gehandicapt, en dan is trappen oplopen geen hobby.
Rik wist van geen ophouden, hij wilde de stoel weer meenemen, waarop ik het bedrijf heb getelefoneerd in zijn bijzijn. Er waren nog meer beleefdheidsproblemen. Zoals: ik moest van hem naar boven gaan en het geld direct overmaken. Maar een leuke brutaliteit van hem vond ik dat hij vroeg of ik wel een computer heb. Ik heb een apple voor al mijn betalingen. Super beveiligd.
Dus mijn ervaring is dat Rik een beetje moet dimmen.
De stoel zit goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat u onbeleefd bent geholpen door onze collega, wij zullen hier zeker een melding van maken zodat dit in de toekomst niet meer gebeurd. Onze... Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat u onbeleefd bent geholpen door onze collega, wij zullen hier zeker een melding van maken zodat dit in de toekomst niet meer gebeurd. Onze excuses hiervoor! Wel fijn om te lezen dat de stoel goed zit, wij wensen u uiteraard nog veel zitplezier toe!

Masschelein Jean-Pierre

Ontdekt via de site & op facebook

Reactie Meubelzorg:

bedankt voor deze positieve review
team Belgie