Jongenelen Jolanda

Goede uitleg. Goede service. Vriendelijk

Beste,
Bedankt voor dit zeer mooie cijfer! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop!

cologne hilde

Correct en vlug

Beste,
Bedankt voor de review. Wij wensen u nog zeer veel plezier toe!

Prive

Zeer te vrede.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Gastel vam

Uitmundend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

T. Olthof

Duidelijke en snelle afspraak. Personeel erg voorkomend.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

Dhr. de Snaijer

Geen lange wachttijden, stoel uitzoeken op locatie. En snelle levertijd.
De keuze is enorm

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. En dat alles naar wens is gegaan. Wij wensen u nog veel zitplezier!

M.v.Laerhoven

We zijn bijzonder klantvriendelijk geholpen. De winkelruimte is dat een stuk minder. De stoel en bank zijn helemaal naar wens.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw aardige review: wij wensen u nog veel zitplezier van uw order!

G.J. Kamphuis

We zijn dik tevreden over de wijze, waarop we met Meubelzorg zaken hebben gedaan. Dit geldt vanaf het betreden van de winkel In Geleen tot en met de aflevering van de meubels thuis. Alle lof!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

Tuk

Prima - vriendelijke mensen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat leuk om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Jef Goethals priester

Uitstekend.
Nemen ruim de tijd voor uitleg.

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor de zeer mooie review! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop!