JJ Mertens-Houthuijsen

Prettig en duidelijk voor moeders de onderlinge communicatie binnen het bedrijf en logistiek nogal rommelig, wat ten nadelen is voor de klant

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Van Heijningen

Goede service en informatie

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service, Wij wensen u nog veel plezier met de order!

F- Hoekstra

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Wim de Moor

Heel positief, de naam zegt het al "Meubelzorg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

haan

Zeer goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u nog veel zitplezier toe!

W.J. Munter

Een goede ervaring, meubels goed afgeleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u een goede ervaring heeft ervaren. Wij wensen u nog veel plezier met de order!

Akkerman

Goede service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel zitplezier!

De boer

Wij zijn tevreden

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat goed om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Rianne Nieuwenhuize

Goed. Levering zoals beloofd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat uw tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met de order!

J. Prinsen

Goed geholpen. Prima gesprek gehad over de mogelijkheden. Niet opdringerig om maar te verkopen.
Keurig afgeleverd.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met de order!