Privé

Ruimschoots binnen de levertijd Toppie

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat goed om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Peter van Bavel

Persoonlijke aandacht, goed deskundig advies, vlotte levering,

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u nog veel zitplezier!

Gimbrere

Goed.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Ann De Ridder/ Vervoort Simonne

Zeer goede verkoop zeer geduldig zeer goede begeleiding
Top
Leveren en plaatsen geweldig en zeer goede uitleg

Beste,
Wauw! Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop!
Met vriendelijke groeten
Meubelzorg België

H van Antwerpen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog veel zitplezier toe!

Huijbregtse

Mijn ouders zijn tevreden en netjes geholpen.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen uw ouders nog veel plezier met de order!

Michael van de Lande

Beginnende verkoper moest wennen maar verder prima

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog veel plezier met de order!

Cor van Weelden

Mensen zijn lang en worden steeds langer, maar de meubelindustrie gaat daarin niet mee. Confectiemeubels voldoen onvoldoende aan de maat van veel en lange gebruikers. Gelukkig hebben wij Meubelzorg... Mensen zijn lang en worden steeds langer, maar de meubelindustrie gaat daarin niet mee. Confectiemeubels voldoen onvoldoende aan de maat van veel en lange gebruikers. Gelukkig hebben wij Meubelzorg en medewerker Kevin in de locatie Roosendaal die meubels op maat maken en mij als klant daarin uitstekend begeleiden en adviseren. De stoel is deze week geleverd met zeer veel dank aan Meubelzorg en Kevin in Roosendaal. Nu veel zitgenoegen van mijn nieuwe op maat gemaakte stoel.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Kevin en super dat u lekker zit in de stoel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij... Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u goed geholpen bent door onze adviseur Kevin en super dat u lekker zit in de stoel. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en bij vragen kunt u ons altijd contacteren!

Assink

Online goede info. Werkelijk inrichting van stoelen vaak duurder. Alle extra’s zijn echt duurder.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: er zit inderdaad een meerprijs verbonden aan alle extra's die u op de stoel wil hebben. Ik wens u veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan... Hartelijk dank voor uw review: er zit inderdaad een meerprijs verbonden aan alle extra's die u op de stoel wil hebben. Ik wens u veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Lamberigts Mathieu

Perfecte service

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: Wij wensen u nog veel plezier met de order!