Meubelzorg Barendrecht

Goed geholpen, duidelijke uitleg, zeer prettig sfeer

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank oor uw leuke review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u nog heel veel zitplezier toe!

Hans Ulrich

Afspraken maken blijkt moeilijk, retour nemen oude meubels, gaf problemen. Verzoek om specificatie half ingewilligd.

Beste,
Wij hebben uw negatieve review gelezen en willen graag onze excuses aanbieden voor eventuele problemen die u heeft ervaren.
Wij hebben contact met u opgenomen, om verdere details te...
Beste,
Wij hebben contact met u opgenomen, om verdere details te bespreken en een oplossing te vinden. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen.
We kijken ernaar uit om van u te horen en hopen dat we snel een oplossing kunnen vinden.

frans meynen

Ik ben zeer tevreden prima service de verkoop verliep heel profecioneel kwestie uitleg over de relax zetel en zeer vriendelijke verkoper

Bas de Rooy

Gewoon goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u veel zitplezier toe!

Robbe

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Thewissen

Mooije zetels 2 gekocht volledige relax goede geleverd alleen jammer na servies 0 komen afspraak niet na als je beld doen ze of ze van niks weten zijn wat kleine problemen Maja is betaald he veel... Mooije zetels 2 gekocht volledige relax goede geleverd alleen jammer na servies 0 komen afspraak niet na als je beld doen ze of ze van niks weten zijn wat kleine problemen Maja is betaald he veel geld

beste
wat vervelend om te lezen. dit is zeer zeker niet de bedoeling.
beste
wat vervelend om te lezen. dit is zeer zeker niet de bedoeling.
als u naar het volgende mail adres uw ordernummer zou willen sturen dan kunnen wij contact met u opnemen.
service@meubelzorg.be

Cecilia Asselbergs

Goede service en zetel die aan verwachting voldoet

Reactie Meubelzorg:

wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
met vriendelijke groet
Meubelzorg Team Belgie

Ingrid Coolsaet

Alles zeer goed verlopen, van verkoop tot levering.
Er werd rekening gehouden met mijn wensen, met als gevolg een prachtige relax!

beste Ingrid,
wauw wat een cijfer een 10
heel veel zitplezier gewenst.
Meubelzorg Belgie

delombaerde marnix

Zeer goed

DE BRUYNE Albert

Bij een aangemeld bezoek, werd de deal gemakkelijk en vlot verlopen.