Korpel

Alles prima geregeld, duidelijk en vriendelijk

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Verwimp-willems

Uitstekende verkoop,vriendelijk,behulpzaam,kennis van de producten.snelle levering met de nodige informatie.
Kwalitatief en met zorg afgewerkt.

Reactie Meubelzorg:

Dat is zeer leuk om te lezen!
Wij wensen u nog heel plezier toe met de aankoop!
Met vriendelijke groeten
Meubelzorg België

Ernest

Goede uitleg en advies door de vertegenwoordiger voor de relaxstoel voor mijn vader. De keuze is bijna onbeperkt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat fijn om te lezen, wij wensen u vader veel zitplezier van de stoel toe!

MEUBELZORG

Ze zijn heel goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat u tevreden bent over ons. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

André

Zeer positief. Zeer goede uitleg bij aankoop.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wij wensen u veel zitplezier toe!

Coenen

Al bij het eerste contact had ik veel vertrouwen de verdere afspraken liepen steeds zoals ik verwacht had !

Reactie Meubelzorg:

Wauw, wat een mooi cijfer heeft u gegeven. Wij wensen u zeer veel plezier toe met uw aankoop!
Met vriendelijke groeten
Meubelzorg België

Paul en Joke Sandhövel

Ontzettend leuk team in Heerhugowaard waar wij de meubels hebben gekocht!

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons team in Heerhugowaard. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Nijboer

De verkoper was vasthoudend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review, wij wensen u nog heel veel plezier met de order!

G.Stokkers Kempers

(Bewerkt)

Goed. De stoel is perfect gestoffeerd, alleen het hoesje om de accu past niet goed. Te klein. Ook de mannen van de aflevering kregen het niet goed. Wel voor betaald.

Robert Roelofs

Prima ontvangst, uitvoerige uitleg, opmeten zithoogte, breedte. Klasse

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: wat goed om te lezen! wij wensen u veel zitplezier toe.